Λιβάγια: «Είχε δίκιο ο Μελισσανίδης για την αποβολή μου»

«Όχι» της ΑΕΚ σε πρόταση 8 εκατ. για Λιβάγια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αναμέτρηση με την Βίντι, όπου η ΑΕΚ, επέστρεψε στα… αστέρια, ο Μάρκο Λιβάγια αποβλήθηκε μετά το τέλος του ματς, λόγω του διαπληκτισμού του με τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο killer της «Ένωσης» ξέρει ότι δεν αντέδρασε σωστά, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να τον στερηθεί από τα πρώτα ματς του Champions League.

Μιλώντας σε κροατικό σάιτ, ο επιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε δίκιο με αυτά που του είπε για την αποβολή του, ενώ τόνισε πως στην «Ένωση» διάγει την ομορφότερη περίοδο της καριέρας του:

«Στην ΑΕΚ, διάγω την ομορφότερη περίοδο της καριέρας μου. Ο πρόεδρος μου μίλησε για τη φάση της αποβολής μου. Μου είπε: Τι θέλεις, όλοι εδώ σε λατρεύουν, περίμενες το Champions League με τόσο μεγάλη προσμονή και τώρα θα χάσεις τρία παιχνίδια”. Τι να του πω, ενώ ξέρω πως έχει δίκιο. Συνέβη, δεν ήθελα να προκαλέσω κάποιο ατύχημα.

Μπήκα στο γήπεδο να πανηγυρίσω και ο Λάζοβιτς άρχισε να μου επιτίθεται. Δεν είναι ακριβώς όπως φάνηκε στην τηλεόραση.Όλοι είδαν την κλωτσιά, αλλά ο συμπαίκτης μου τον εμπόδισε και του μπλόκαρε το χέρι. Ο Λάζοβιτς έδειξε το χέρι του στον διαιτητή και ο διαιτητής όταν το είδε ματωμένο, πιθανώς να νόμισε ότι εγώ του του το είχα σπάσει και γι’ αυτό μου έδειξε την κόκκινη κάρτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X