Πάλι φαντάσματα βλέπει ο Κυριάκος: «Ύποπτη αυτή η παραφωνία, συγγνώμη από τους φίλους του Πανιωνίου»

Πάλι φαντάσματα βλέπει ο Κυριάκος: «Ύποπτη αυτή η παραφωνία, συγγνώμη από τους φίλους του Πανιωνίου»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

[ads1]

Λίγα λεπτά μετά το γκολ του ΠΑΟΚ επικράτησε μεγάλη ένταση στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Οι οπαδοί των φιλοξενούμενων πέταξαν μάλιστα φωτοβολία ευθείας βολής στην εξέδρα του Πανιωνίου. Μια κίνηση που θα μπορούσε φυσικά να έχει προκαλέσει και σοβαρούς τραυματισμούς…

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στο περιστατικό και ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους των «κυανέρυθρων», ενώ προσπάθησε να «ρίξει» και τις ευθύνες σε… φαντάσματα!

Πιο αναλυτικά έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Η Νέα Σμύρνη είναι ένα εξαιρετικό γήπεδο, με φιλάθλους πολύ υποστηρικτικούς για την ομάδα τους και πάντα δεκτικούς στο να παραχωρούνται εισιτήρια στους δικούς μας οπαδούς.

Η σημερινή παραφωνία είναι τόσο ύποπτη, τόσο για τη στιγμή που έγινε, όσο και για το γεγονός πως έγινε απέναντι σε μια φιλική κερκίδα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε και με οποιονδήποτε τρόπο είχε εχθρικά συναισθήματα προς την ομάδα και τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το ίδιο ισχύει για τους φιλάθλους μας. Εκ μέρους όσων εκφράζονται από τα παραπάνω μια συγγνώμη από τους φιλάθλους του Πανιωνίου.

Επειδή όμως οι ομάδες μπορούν να γίνουν υποχείρια του ενός ηλιθίου, θα απομονώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε».

https://www.facebook.com/kyriakos.kyr.5/posts/10160563239140411

[ads1]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X