«Χορταστική» ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

«Χορταστική» ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ισόπαλο 2-2 έμειναν Πανιώνιος και ΟΦΗ, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, ενώ και στο δεύτερο μέρος που δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, ο ρυθμός ήταν τέτοιος που δεν άφηνε κανέναν να βαρεθεί.

Μόλις στο 9′ ο Μασούρας άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, αλλά στο 23′ ο εκπληκτικός Νέιρα, στάθηκε τυχερός, αφού η μπάλα από το σουτ που επιχείρησε, χτύπησε και στον Κούρντι και έγινε το 1-1. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα και με τον Πανιώνιο να είναι σοκαρισμένος, ο Νέιρα με εκπληκτικό πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-2. Παρ’ όλα αυτά, κόντρα στη ροή του ματς και πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο, ο Σταυρόπουλος πήρε το… ριμπάουντ από την επέμβαση του Στρέζου σε φάουλ του Σπιριντόνοβιτς και με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Πρωταγωνιστής ο Νέιρα που στο ντεμπούτο του στη Super League εντυπωσίασε με την παρουσία του και όχι μόνο των γκολ που σκόραρε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος (Ζοσέ Ανιγκό): Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Κότσιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος (86′ Σιντί Αλί), Κεϊτά, Ντομίνγκες, Σπιριντόνοβιτς (74′ Μανθάτης), Ντουρμισάι, Μασούρας (74′ Καμαρά)

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Κουτσιανικούλης (83′ Σασί), Βουό, Πλατέλλας (83′ Ντίνας), Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο (63′ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Νέιρα, Ποτουρίδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X