Χούλτ: «Νιώθω υπέροχα στην ΑΕΚ-Έξτρα κίνητρο για μένα ο Ουζουνίδης»

Μπάρκας: «Είμαστε η ΑΕΚ, πρέπει να τους... κόβουμε τα πόδια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την προσαρμογή του στην ΑΕΚ αλλά και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μίλησε ο Νίκλας Χούλτ στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Nova.

Οι δηλώσεις του Σουηδού παίκτη της ΑΕΚ:

Για το αν είναι δύσκολο να υπάρξει συγκέντρωση στο ματς του Σαββάτου: «Για εμένα δεν είναι τόσο δύσκολο να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του Σαββάτου, είναι αρχή της σεζόν, είμαστε ξεκούραστοι τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, οπότε έχουμε διάθεση να κάνουμε το καλύτερο».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, είναι μια δυνατή ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ίδιο προπονητή για χρόνια. Σήμερα θα μάθουμε λογικά και εμείς τον τρόπο που θα τους αντιμετωπίσουμε, είναι καλά ψυχολογικά η ομάδα θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τους Μάνταλο – Λόπες: «Και οι είναι δύο διαφορετικοί, ο Λόπες έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα δικά μου, ο Μάνταλος συγκλίνει στον άξονα. Δεν μπορώ να διαλέξω έναν από τους δύο, αλλά αυτό που μου αρέσει είναι ο χαφ που είναι μπροστά μου να συγκλίνει προς τα μέσα για να έχω χώρο».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος μας στηρίζει πριν ακόμα ξεκινήσουν τα παιχνίδια, μέσω των social media. Στα εκτός έδρας παιχνίδια που δώσαμε στην Σκωτία και στην Ουγγαρία νιώθαμε ότι παίζαμε εντός έδρας, είναι σημαντική η βοήθεια του κόσμου».

Για την καλή αγωνιστική του κατάσταση: «Από την αρχή της νέας σεζόν αισθάνομαι υπέροχα και ένα έξτρα κίνητρο είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που καταφέρνει πάντα και παίρνει κάτι παραπάνω από τους ποδοσφαιριστές του, όπως κατάλαβα δουλεύοντας μαζί του στο παρελθόν».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X