Ένας... αλλιώτικος ΑΕΚτζήδικος γάμος σε παραλία της Νάξου! (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Κώστας και η Νάσια, ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης στην παραλία του Μάρακα στη Νάξο το απόγευμα της Κυριακής, με τελετάρχη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανό. Οι νιόπαντροι είχαν κοντά τους αγαπημένα τους πρόσωπα και σε τιμητική θέση και πρώτο μάρτυρα της γαμήλιας ένωσής τους… το λάβαρο της αγαπημένης τους ομάδας, της ΑΕΚ!
Όπως αναφέρει το cycladesvoice.gr, ο γαμπρός έχει ρίζες από τη Νάξο και όπως ήταν αναμενόμενο οι Ναξιώτες φίλοι ήταν εκείνοι που έδωσαν την ιδιαίτερη νότα στην τελετή, τοποθετώντας πάνω από το άσπρο τραπεζομάντηλο το λάβαρο της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ κρατώντας και οι ίδιοι λάβαρα “χαιρέτισαν” με τη γνωστή ιαχή “όλε, όλε” τη γαμήλια ένωση των φίλων τους.
Άλλωστε, καθόλη τη διάρκεια της τελετής το ζευγάρι μετέδιδε την τρυφερότητα και την αγάπη που νιώθει ο ένας για τον άλλο, με πρώτο “μάρτυρα” το αντιπροσωπευτικό σύμβολο της αγαπημένης ομάδας, της ΑΕΚ και με τις οπαδικές επευφημίες να επισφραγίζουν τη γαμήλια ένωση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X