Ρότζερς: «Θα είναι δύσκολα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ»

Ρότζερς: «Δεν είναι εύκολη η αποστολή μας κόντρα στην ΑΕΚ, μπορούμε όμως να νικήσουμε στο πρώτο ματς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ρεβάνς στο καμίνι του ΟΑΚΑ μίλησε ο Μπρένταν Ρότζερς και μοιάζει…. τρομοκρατημένος για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει από τον λαό της Ένωσης! Ο προπονητής της Σέλτικ μίλησε στην σκωτσέζικη «Sun» για τον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου με την ΑΕΚ στο… καυτό ΟΑΚΑ και δήλωσε πως αν και δεν έχει ξαναπαίξει σε ματς στην Ελλάδα, γνωρίζει πως η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη και πως οι παίκτες του θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι.

«Δεν έχω ξαναπαίξει σε ματς στην Ελλάδα. Ξέρω όμως πως η ατμόσφαιρα είναι δύσκολη. Βεβαίως το μεγαλύτερο τεστ για παίκτη της Σέλτικ, είναι να πάει στο Αϊμπροξ (σ.σ. την έδρα της Ρέιντζερς). Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα στην Αθήνα, αλλά σε τέτοιες έδρες πρέπει οι παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Και σε τέτοιου είδους ατμόσφαιρα, μας αρέσει να παίζουμε. Άλλωστε σε τέτοιο επίπεδο, όταν κρίνονται τόσο πολλά, περιμένεις να είναι δύσκολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X