
H “βαριά” ήττα της Νάπολι από τη Λίβερπουλ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι, φαίνεται πως θα φέρνει εξελίξεις στο στρατόπεδο των “παρτενοπέι” όσον αφορά στη θέση του τερματοφύλακα. Τα ιταλικά ΜΜΕ έχουν στο στόχαστρο τον Ορέστη Καρνέζη, με την “Gazzetta dello Sport” να τον χαρακτηρίζει “κακό” στον τίτλο της.

Από την άλλη πλευρά, η “Corriere dello Sport” είναι πιο σκληρή στην κριτική της, αφού κάνει λόγο για “καταστροφικό Καρνέζη”.

Το κλίμα δεν είναι καλό για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος προοριζόταν για μπακ απ του Άλεξ Μερέτ, αλλά ο τραυματισμός του νεαρού πορτιέρε τον μετέτρεψε σε βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ.
Μάλιστα, ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλφρέντο Πεντουλά που ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα, το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω, αφού υποστηρίζει πως η Νάπολι κινείται για την απόκτηση του Γκιγιέρμο Οτσόα από τη Σταντάρ Λιέγης. Υποστηρίζει, δε, πως ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις περιμένει την απάντηση του Μεξικανού τερματοφύλακα μέχρι το βράδυ της Κυριακής (05/08).

Αυτός είναι ο Αλεμάο που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ (VIDEO)

Αυτός είναι ο Πάτρικ Σοκό που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ (VIDEO)

«Διπλό χτύπημα από ΑΕΚ, θέλει τον Αλεμάο και τον Σοκό!»

Επίσημος πάροχος αεροταξί για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες – Εως και 4 επιβάτες

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μηχανή – Σοβαρά τραυματίας ο αναβάτης