«Σπουδαίο κλαμπ η ΑΕΚ-Εντυπωσιακές μεταγραφές Μπογέ και Πόνσε»

«Σπουδαίο κλαμπ η ΑΕΚ-Εντυπωσιακές μεταγραφές Μπογέ και Πόνσε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος αγώνας της ΑΕΚ με την Σέλτικ (Τετάρτη 8/8 – 21:45) στη Γλασκώβη για τον 3ο προκριματικό γύρο πλησιάζει και όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό. Πολλά αφιερώματα και δημοσιεύματα των βρετανικών Μέσων για την Ένωση με το τελευταίο να είναι από την «Daily Record».

Για την ΑΕΚ μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η ΑΕΚ είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, που πέρασε μια περίοδο μεγάλης επανόρθωσης. Είχαν τα προβλήματά τους πρόσφατα και έπεσαν στην τρίτη κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων πριν από πέντε χρόνια. Όμως, πάλεψαν και βρήκαν τον δρόμο της επιστροφής στην με εντυπωσιακό τρόπο, κατακτώντας τον τίτλο μετά από 24 χρόνια, έχοντας χάσει μόνο δυο από τα 30 παιχνίδια τους.

Ο προπονητής με τον οποίο κέρδισε τον τίτλο, ο Μανόλο Χιμένεθ, επέστρεψε στην πατρίδα του, την Ισπανία, για να αναλάβει την Λας Πάλμας και αντικαταστάθηκε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Όμως, έχουν γίνει κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένων δύο Αργεντινών, του Λούκας Μπογέ και του Εζεκιέλ Πόνσε, που αποκτήθηκαν με τη μορφή δανεισμού από την Ιταλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X