Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νίκι Λάουντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμη μάχη δίνει ο θρύλος της Formula 1, Νίκι Λάουντα, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα η καλοκαιρινή του αδιαθεσία η οποία τον οδήγησε να διακόψει εκτάκτως τις διακοπές του στην Ίμπιζα και να μεταφερθεί με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Βιέννη (20/7), ήταν αρκετά πιο σοβαρή.

Όπως αποδείχτηκε ο Λάουντα υπεβλήθη σε μεταμόσχευση πνεύμονα, με την ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου της Βιέννης να το επιβεβαιώνει: «Ο Νίκι Λάουντα αναρρώνει μετά από πετυχημένη μεταμόσχευση την οποία πραγματοποίησε ο Walter Klepetko, επικεφαλής του κλινικού τμήματος της θωρακικής χειρουργικής, και ο Konrad Hötzenecker. Η οικογένεια ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί τις ιδιωτικές της στιγμές και δεν θα κάνει άλλες δηλώσεις».

Όπως φαίνεται η κατάσταση της υγεία του Νίκι Λάουντα είναι κρίσιμη, ενώ δεν λείπουν και οι συνειρμοί οι οποίοι συνδέουν την σημερινή του κατάσταση με όσα βίωσε τον -επίσης- Αυγούστο του 1976 στο τρομακτικό ατύχημα του Nurburgring, όπου παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, ενώ είχε υποστεί και σοβαρά εγκαύματα στους πνεύμονες… Ας ευχηθούμε να καταφέρει να βγει νικητής για ακόμη μία φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X