Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο enwsi.gr: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει!»

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο enwsi.gr: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εμπόδιο είναι σημαντικό. Η Σέλτικ είναι μια ομάδα με ιστορία στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αλλά και διάθεση να επιστρέψει στην ελίτ με δυνατές μεταγραφές. Αλλά η ΑΕΚ έδειξε από πέρυσι, πως είναι μια ομάδα που δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Η αήττητη πορεία στο Europa League, οι μεγάλες επιτυχίες με Μπριζ, Μίλαν και τις υπόλοιπες ομάδες έδειξαν πως η μεγάλη κυρία της Ευρώπης είναι ξανά εδώ. Και τώρα, ετοιμάζεται για να παραστεί στη μεγάλη γιορτή του Champions League.

«Είμαστε σε καλό επίπεδο. Στο φιλικό κόντρα στη Γαλατά Σαράϊ, βγάλαμε μέσα στο γήπεδο μερικά από τα στοιχεία που δουλεύουμε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας με τον προπονητή. Κάθε μέρα αισθανόμαστε καλύτερα, βρίσκουμε καλύτερο ρυθμό και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι την επόμενη εβδομάδα στο πρώτο ματς με τη Σέλτικ», τόνισε στο enwsi.gr ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η κουβέντα για την άμυνα «φούντωσε» το τελευταίο διάστημα, αλλά το δίδυμο Λαμπρόπουλου – Οικονόμου πήγε καλά. «Ξέρετε καλά πως η άμυνα δεν είναι θέμα μόνο των τεσσάρων αμυντικών. Ολη η ομάδα δουλεύει για να κρατάμε αμυντικά και να φτάνουμε στο στόχο μας. Ο Μάριος είναι παιδί με εμπειρίες και ήρθε να βοηθήσει. Αποψη μου είναι πως όποιους και αν επιλέξει ο προπονητής, θα βρουν τρόπο να κρατήσουμε τους αντιπάλους μακριά από την εστία μας», σχολίασε ο διεθνής στόπερ.

Ο Λαμπρόπουλος ανήκει στο γκρουπ των παικτών που βίωσαν όλη τη διαδρομή της ΑΕΚ, από τα χαμηλά προς την κορυφή. Αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της περυσινής επιτυχίας, αλλά δείχνει ακόμα πιο «διψασμένος» για επιτυχίες. «Λένε πως το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή, αλλά να μείνεις εκεί. Εμείς το θέλουμε πολύ. Φέτος θέλουμε ξανά το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να μπούμε στους ομίλους του Champions League και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X