Με Σέλτικ η ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League

Με Σέλτικ η ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι επίσημο πλέον. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα του Ρότζερς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ρόζενμποργκ στο Τρόντχαϊμ και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι Νορβηγοί ξεκίνησαν πιο δυνατά και έψαξαν το γρήγορο γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο τέρμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Λουντέμο απομακρύνθηκε από τον Γκόρντον.

Στην επανάληψη, οι Σκωτσέζοι ανέβηκαν, είχανε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειλούσαν ιδιαίτερα. Στο 79΄ο αρχηγός της Σέλτικ, Σκοτ Μπράουν αστόχησε σε κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και η λευκή ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος.

Ρόζενμποργκ: Χάνσεν, Χέντενσταντ, Χόβλαντ, Ρεγκίνιουσεν, Μέλινγκ, Γένσεν, Λούντεμο (90+2′ Μπότχαϊμ), Τρόντσεν (75′ Βίχιαλμσον), Χέλαντ (58′ Λέβι), Μπέντνερ, Σέντερλουντ

Σέλτικ: Γκόρντον, Γκαμπόα, Χέντρι, Αγέρ, Τίερνι (85′ Λούστιγκ), Φόρεστ (63′ Ρόγκιτς), Μακγκρέγκορ, Μπράουν, Εντσάμ, Σινκλέρ, Εντουάρ (72′ Κρίστι)

Η ενδεκάδα της Σέλτικ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X