Με όλα τα νέα αποκτήματα η ΑΕΚ κάνει πρόβα Champions League με Γαλατασαράι απόψε στο ΟΑΚΑ!

Οσο έχω εσένα, δεν φοβάμαι κανέναν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (20:00, Novasports1/enwsi.gr) στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Γαλατασαράι, σε φιλική αναμέτρηση, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε για τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει των διπλών αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Champions League με τη Σέλτικ ή τη Ρόζενμποργκ στις 8 και 14 Αυγούστου (το προβάδισμα έχουν οι Κέλτες). Θα είναι μακράν το πιο δυνατό φιλικό για την Ένωση, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο, αφού οι πρωταθλητές Τουρκίας έχουν ήδη καπαρωμένη τη συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League και έχουν πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ.

Ο κόσμος που θα βρεθεί απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, θα δει και τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού οι Λούκας Μπογέ, Εζεκίελ Πόνσε και Άλεφ είναι έτοιμοι να αγωνιστούν στο κρας τεστ με τη Γαλατά. Ο πρώτος είχε πάρει χρόνο συμμετοχής και στο Περιστέρι, στο φιλικό με τον Ατρόμητο, ενώ οι άλλοι δύο θα κάνουν το ντεμπούτο τους με τον Δικέφαλο. Παράλληλα, στο σημερινό παιχνίδι θα φανούν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για τις σκέψεις του Μαρίνου Ουζουνίδη για την… νέα ΑΕΚ σε επίπεδο προσώπων και σχήματος.

Να σημειωθεί πως θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

Η πιο πιθανή 11αδα που αναμένεται να δούμε απόψε είναι: Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης δεξί μπακ, Χουλτ αριστερό μπακ, Λαμπρόπουλος-Οικονόμου στα στόπερ, Σιμόες-Γαλανόπουλος στα χαφ, Μάνταλος-Μπογέ-Μπακασέτας (ή Λιβάγια) πίσω από τον φορ Λιβάγια (ή Γιακουμάκη) σε σύστημα 4-2-3-1.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταδώσει LIVE τον αγώνα, καθώς και θα σας μεταφέρει το ρεπορτάζ πριν και μετά το παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X