Στο 1 εκατομμύριο ευρώ φτάνουν οι οφειλές του Παναθηναϊκού προς το ΟΑΚΑ!

Στο 1 εκατομμύριο ευρώ φτάνουν οι οφειλές του Παναθηναϊκού προς το ΟΑΚΑ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Βασίλης Κωνσταντίνου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σταδίου, Αριστείδη Κουρή. Το θέμα συζήτησης ήταν οι οφειλές του Παναθηναϊκού προς το ΟΑΚΑ από το 2013, οι οποίες φτάνουν το 1.035.000 ευρώ!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport», ο πρόεδρος του Σταδίου συμφώνησε με τη διοίκηση του “τριφυλλιού” να διακανονιστεί η οφειλή σε δόσεις  και άφησε να εννοηθεί πως το ΟΑΚΑ θα… περιμένει τον Παναθηναϊκό αν εκείνος θελήσει να δηλώσει το γήπεδο ως πρώτη έδρα.

Οι “πράσινοι” από την πλευρά τους, με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενημέρωσαν τη Δευτέρα για το θέμα με τις συμβάσεις του Ερασιτέχνη για τη χρήση της Λεωφόρου, ενώ τόνισαν πως το ΟΑΚΑ θα δηλωθεί ως δεύτερη έδρα όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα η πιθανή σύμβαση που μπορεί να προκύψει θα είναι σαν εκείνη της ΑΕΚ, δηλαδή 300.000 ευρώ ετησίως, συν τα έξοδα συντήρησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X