Κουρουμπλής: Υπήρχε η πληροφορία για νεκρό αλλά δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή

Κουρουμπλής: Υπήρχε η πληροφορία για νεκρό αλλά δεν την αξιολογήσαμε ως ασφαλή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μια αποκάλυψη που αφορά το πως λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός σε ότι αφορά τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική έρχεται να γίνει γνωστή και μάλιστα από κυβερνητικά χείλη.

Πρόκειται για την ενημέρωση που είχε η κυβέρνηση για τον αριθμό των νεκρών η οποία σύμφωνα με την ομολογία του υπουργού Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή στο ραδιόφωνο του ΘΕΜΑ 104,6 δεν αξιολόγησε ως «ασφαλή».

Ερωτηθείς σχετικά με τη σημερινή δήλωση-βόμβα του επικεφαλής των 40 ανδρών της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών, που έσωσαν εκατοντάδες ανθρώπους στο Μάτι, ότι με τους άνδρες του είχε εντοπίσει τους νεκρούς πολύ έγκαιρα, πριν νυχτώσει, το απόγευμα της Δευτέρας, και ενημέρωσαν σχετικά την πολιτική ηγεσία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε ότι πράγματι «υπήρχε αυτή η πληροφορία», αλλά δεν αξιολογήθηκε ως «ασφαλής», αφού αυτοί οι άνθρωποι δούλευαν στη θάλασσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X