Για πάντα στη "Βασίλισσα" ο Σάκοτα! (ΦΩΤΟ)

Aμφίβολος με Λαύριο ο Σάκοτα
Photo Credits: INTIME

Για πάντα στην ΑΕΚ ο αρχηγός!

Ο Ντούσαν Σάκοτα συμφώνησε σε όλα με την Ένωση και υπέγραψε συμβόλαιο… ζωής με τον Δικέφαλο, μέχρι το 2021. Ο διεθνής φόργουορντ, που ηγήθηκε την περσινή σεζόν στην κατάκτηση του Champions League, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στη «Βασίλισσα» για ακόμα τρία χρόνια.

Ο αρχηγός υπέγραψε το καλοκαίρι του 2017 συμβόλαιο τριών ετών, ωστόσο έναν χρόνο αργότερα ΑΕΚ και Σάκοτα συναντήθηκαν εκ νέου και υπέγραψαν επέκταση ενός ακόμα χρόνου, σε μια εξέλιξη η οποία δένει για… πάντα τον έμπειρο άσο στην ομάδα της καρδιάς του.

Ο Σάκοτα, άλλωστε, είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει μείνει στην ΑΕΚ από την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» το καλοκαίρι του 2014 και ως και σήμερα παραμένει ο αρχηγός του συνόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Η AEK B.C. διαγράφει μία από τις πιο λαμπρές περιόδους της ιστορίας της.

Η κατάκτηση των δύο (2) τροπαίων τη χρονιά, που έφυγε, έφερε «φαρδιά πλατιά» και την υπογραφή του αρχηγού της Ντούσαν Σακοτα.

Η Διοίκηση συναισθανόμενη την αδιαμφισβήτητη και βαριά περπατησιά του φυσικού ηγέτη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος προχώρησε σήμερα (27/07) σε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Τα καλύτερα έρχονται…

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X