Η Σέλτικ κέρδισε 3-1 και έρχεται... στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Σέλτικ κέρδισε 3-1 και έρχεται... στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο σημερινός αγώνας ανάμεσα στην Σέλτικ και την Ρόζενμποργκ ήταν στο επίκεντρο για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς ο νικητής που θα προκύψει από αυτό το ζευγάρι θα παίξει κόντρα στην Ένωση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Σκωτσέζοι που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, αιφνιδιάστηκαν, αφού μόλις στο 16′ η Ρόζενμποργκ «πάγωσε» το Σέλτικ Παρκ, κάνοντας το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν, πίεσαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια λίγο πριν το ημίχρονο με τέρμα του νεοαποκτηθή Γάλλο φορ Έντουαρντ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Ρότζερς, αφού πήρε κεφάλι στο σκορ στο 46′ με τον Ντσαμ. Οι Νορβηγοί εμφανώς επηρεασμένοι από το γκολ, δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό των γηπεδούχων. Στο 54′ οι Σκωτσέζοι έφτασαν κοντά στο τρίτο γκολ, αλλά το σουτ του Μακ Γκρέκορ πέτυχε το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την καθολική υπεροχή και στο 75′ και πάλι ο Έντουαρντ έγραψε το 3-1. Ενδιάμεσα ο Ντσαμ πέτυχε ξανά το δοκάρι της Ρόζενμποργκ.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και πλέον η Σέλτικ πλησιάζει στην ΑΕΚ.

Η Σέλτικ κέρδισε 3-1 και έρχεται... στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X