Ο Μπογέ εν δράσει! (VIDEO)

Ο Μπογέ εν δράσει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος κυλάει και η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε ενίσχυση σε κομβικές θέσεις. Οι πρωταθλητές θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή και ο Λούκας Μπογέ φαίνεται πως θα είναι ο… εκλεκτός για τη θέση του φορ.

Ο Αργεντινός παίκτης που άρεσε αρκετά στον Νίκο Λυμπερόπουλο και στους συνεργάτες του βρισκόταν εδώ και καιρό στην «κιτρινόμαυρη» λίστα. Η υπόθεσή του όμως δεν μπορούσε να προχωρήσει, καθώς ο παίκτης συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Τορίνο και η απόφαση βρισκόταν στα χέρια του προπονητή του, Βάλτερ Ματζάρι, για το αν θα βρεθεί στο ροστερ των Ιταλών και τη νέα σεζόν.

Ο Μπογέ γεννήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 1996 και έχει ύψος 1,83 μ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ και με την πρώτη ομάδα πραγματοποίησε συνολικά 32 εμφανίσεις, έχοντας δύο γκολ. Τη σεζόν 2015-16 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Νιούελς Ολντ Μπόις, κάνοντας 23 συμμετοχές, στις οποίες είχε δύο γκολ και τέσσερις ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2016 αποκτήθηκε από την Τορίνο, με τη φανέλα της οποίας μετρά 47 παιχνίδια, τρία γκολ και τρεις ασίστ, ενώ το τελευταίο εξάμηνο έπαιξε ως δανεικός στη Θέλτα, με την οποία αγωνίστηκε σε 13 ματς. Ο Αργεντινός άσος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα δύο άκρα (και ιδιαίτερα αριστερά με ανάποδο πόδι).

Δείτε τα κατορθώματα του:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X