Ο Σάντρο Ραμίρεθ εν δράσει (VIDEO)

Ο Σάντρο Ραμίρεθ εν δράσει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει σύντομα την υπόθεση του φορ και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στις εππόμενες μέρες θετικές ή αρνητικές στο θέμα του Πόνσε. Από εκεί και πέρα, η Ένωση εξετάζει και άλλες περιπτώσεις, όπως του Σάντρο Ραμίρεθ.

Ο Ισπανός επιθετικός ανήκει στην Έβερτον, αλλά ο νέος προπονητής των «Ζαχαρωτών«, Μάρκο Σίλβα δε φαίνεται να τον υπολογίζει. Ο 22χρονος είχε δοθεί δανεικός στην Σεβίλλη και γύρισε τώρα στην Αγγλία. Η ΑΕΚ έκανε μια  έκαναν διερευνητική «κρούση» στην Έβερτον για τον 22χρονο επιθετικό.

Ο Σάντρο Ραμίρεθ έχει περάσει φυσικά και από την Μπαρτσελόνα. Με την πρώτη ομάδα είχε 32 συμμετοχές, όπου σημείωσε 7 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ. Στην Μπαρτσελόνα Β΄, είχε 91 συμμετοχές με 23 γκολ και 6 ασίστ.

Στη συνέχεια πήγε στην Μάλαγα, όπου σε 16 συμμετοχές, «κόλλησε» 16 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας, τον έφεραν στην Έβερτον με τα «Ζαχαρωτά» να βγάζουν από την τσέπη τους 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Βέβαια, με την Έβερτον έχει αγωνιστεί μόλις 15 φορές, έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ. Στην Σεβίλλη, όπου δόθηκε δανεικός, μοίρασε 3 ασίστ. Ο 22χρονος επιθετικός ψάχνει την… ποδοσφαιρική του Ιθάκη και μένει να δούμε αν η πρωταθλήτρια ΑΕΚ προχωρήσει την περίπτωση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X