Νέα δημοσιεύματα για Λαρεντζάκη και Παναθηναϊκό!

Νέα δημοσιεύματα για Λαρεντζάκη και Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Η μεταγραφική περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαιτέρα… καυτή και στο προσκήνιο επανέρχεται ξανά το σενάριο όπου θέλει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αποχωρεί φέτος από την ΑΕΚ για ομάδα της Euroleague και πιο συγκεκριμένα για τον Παναθηναϊκό.

Νέα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι αυτό μπορεί να συμβεί αν και εφόσον ο Νίκος Παππάς δεν συνεχίσει στους «πράσινους».  Πάντως στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ  δεν έχει γίνει κάποια επίσημη πρόταση για τον Έλληνα γκαρντ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει «buy out» για όποια ομάδα της Euroleague επιθυμεί να αποκτήσει τον παίκτη της ΑΕΚ και η τιμή αυτή, είναι στις 300.000 ευρώ.

Η εξαιρετική χρονιά του 25χρονου «κιτρινόμαυρου» γκαρντ, αλλά και οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις με την Εθνική ομάδα έχουν κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο ξεκίνησαν να «τσεκάρουν» την περίπτωση του.

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες υπήρξε και ένα «αινιγματικό» ποστάρισμα στο twitter από τον μάνατζερ του «Λάρυ» στο οποίο ανέφερε πως δεν είναι μακριά η μέρα όπου ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, θα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Euroleague, ποστ το οποίο δεν… ενθουσίασε και ιδιαίτερα τους ανθρώπους της «Βασίλισσας».

Πάντως στην ΑΕΚ θέλουν όλα τα όπλα στην φαρέτρα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και η Ένωση δείχνει πως επιθυμεί να κρατήσει τον διεθνή 25χρονο γκαρντ στο ρόστερ της, αφού βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό και ο ίδιος την ομάδα, στον δρόμο για την κατάκτηση του double, με το Κύπελλο Ελλάδος και με το Basketball Champions League.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X