Μένει στην ΑΕΚ ο Ξανθόπουλος

Μένει στην ΑΕΚ ο Ξανθόπουλος
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν ένας από τους καθοριστικούς παίκτες στις επιτυχίες της ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα τον άφηναν να φύγει τόσο εύκολα από την «Βασίλισσα».

Το συμβόλαιο του Ξανθόπουλου ολοκληρώθηκε με το πέρας της σεζόν, ωστόσο σε αυτό υπήρχε οψιόν ανανέωσης για το 2018-19 και οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να την ενεργοποιήσουν.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ευχαριστημένοι από τον επαγγελματισμό, την συμπεριφορά και τα αγωνιστικά προσόντα του 34χρονου και μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, όπως αμοιβαία ήταν και η επιθυμία για συνεργασία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, με την παραμονή του Ξανθόπουλου στην ΑΕΚ ενισχύεται ακόμα περισσότερο ο ελληνικός κορμός της, αφού στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι να τον διατηρήσουν αλλά και να τον ενισχύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο Λούκα Μπάνκι έρχεται στην Αθήνα σήμερα (04/07) και θα… σηκώσει μανίκια για τον σχεδιασμό της ομάδας, τακτοποιώντας πρώτα όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X