«Η ΑΕΚ πιθανός προορισμός του Τάνα»

«Η ΑΕΚ πιθανός προορισμός του Τάνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει βγει στην αγορά και βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ. Οι πρωταθλητές αναχωρούν αύριο για το Κιέλτσε της Πολωνίας όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Οπότε είναι λογικό, οι άνθρωποι της Ένωσης να θέλουν να «τρέξουν» τα μεταγραφικά της ομάδας, ώστε να κλείσουν οι «τρύπες» που υπάρχουν.

Η Ένωση ψάχνεται για ενίσχυση και στην Ισπανία την μπλέκουν σε σενάρια με τον μεσοεπιθετικό της Λας Πάλμας, Τάνα. Όπως τονίζουν οι Ισπανοί και συγκεκριμένα το udlaspalmas.net , το μέλλον του 27χρονου θα μπορούσε να είναι στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Οι προσφορές που ήθελε ο 27χρονος από την Κίνα, την Γερμανία και την Θέλτα, δεν ήρθαν με την ΑΕΚ να είναι πιθανό προορισμός για τον ίδιο. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στα deal, που έχουν γίνει μεταξύ της Ένωσης και της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά.

Ο 27χρονος Ισπανός αγωνίζεται ως δεκάρι, αλλά και ως εξτρέμ. Έχει φορέσει 117 φορές τη φανέλα της Λας Πάλμας, σκοράροντας 13 φορές και μοιράζοντας 11 ασίστ.

Πάντως, σύμφωνα με το sportime.gr δε φαίνεται να προκύπτει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον μεσοεπιθετικό της Ισπανικής ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X