ΑΕΚ-Μπάνκι προχωρούν σε συμφωνία και στον σχεδιασμό της νέας Βασίλισσας

ΑΕΚ-Μπάνκι προχωρούν σε συμφωνία και στον σχεδιασμό της νέας Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Το θέμα της ΑΕΚ με τον Λούκα Μπάνκι προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Ο Ιταλός προπονητής φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός για την τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας» και αναμένεται το Σάββατο να βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει με τον Μάκη Αγγελόπουλο και να τελειώσει το deal.

Οι δύο πλευρές έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις και υπάρχει σημείο επαφής, καθώς υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι ο 53χρονος κόουτς έρχεται στην Αθήνα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η συμφωνία έχει «κλείσει»!

Το πρώτο θέμα που απασχολεί έντονα είναι το οικονομικό και το μπάτζετ που διαθέτουν οι «κιτρινόμαυροι» για τη νέα σεζόν. Βέβαια, ο Μπάνκι γνωρίζει τις πρώτες σκέψεις της ΑΕΚ, όμως  ο ίδιος θέλει να δημιουργήσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα και θεωρείται σίγουρο ότι το θέμα αυτό θα συζητηθεί αρκετά. Η «επίσημη» κουβέντα θα αφορά φυσικά κι άλλα ζητήματα όπως ο σχεδιασμός, το πλάνο, οι παίκτες (ιδίως οι νεαροί) και η φιλοσοφία της ομάδας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Μπάνκι πριν γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό είχε ασχοληθεί για περίπου 10 χρόνια με ομάδες Νέων στην Λιβόρνο (1987-1997), ενώ υπήρξε βοηθός προπονητή στην εθνική εφήβων της Ιταλίας (1995, 1996) και πρώτος προπονητής στην εθνική νέων της χώρας του το 2001. Αυτό σημαίνει πως εάν τελικά «κλείσει» η συμφωνία, ο Ιταλός κόουτς θα αξιοποιήσει τους νέους της ομάδας, οι οποίοι την περασμένη σεζόν συμμετείχαν ελάχιστα στις αναμετρήσεις.

Το μόνο δεδομένο αυτή την στιγμή είναι πως o έμπειρος τεχνικός βλέπει με πολύ καλό… μάτι τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και ότι η ΑΕΚ τον έχει ως φαβορί για αυτόν. Το κλίμα μοιάζει θετικό, ωστόσο μέχρι να υπάρξει συμφωνία τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Η ΑΕΚ πάντως θέλει να «κλείσει» το συντομότερο δυνατόν το θέμα με τον προπονητή για να προχωρήσει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν και δείχνει πως είναι αποφασισμένη να κάνει «δικό» της τον Λούκα Μπάνκι.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X