Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Λούκα Μπάνκι

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Λούκα Μπάνκι
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες έρχονται μπόλικες προτάσεις για την θέση του προπονητή τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και το όνομα του Λούκα Μπάνκι φαίνεται πως είναι αυτό που ξεχωρίζει τις τελευταίες ημέρες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Σε πρώτο πλάνο αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Ιταλός προπονητής που αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάμπεργ , με την ΑΕΚ  να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του, η οποία όμως είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Λούκα Μπάνκι είναι ένας προπονητής, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί στον πάγκο της Αρμάνι Μιλάνο και της Σιένα. Το 2017 ξεκίνησε τη σεζόν στην Τορίνο και την ολοκλήρωσε στον πάγκο της Μπάμπεργκ, όπου συνεργάστηκε ξανά με τον Νίκο Ζήση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα του 53χρόνου τεχνικού είναι το φαβορί για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, όμως η περίπτωση του είναι μια από τις πιο δύσκολες. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες μέρες, αφού η διοίκηση της ΑΕΚ σκέφτεται να προγραμματίσει μια συνάντηση με τον Ιταλό τεχνικό, προκειμένου να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Στην «Βασίλισσα» δεν θέλουν να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός της ομάδας και ο μεταγραφικό σχεδιασμός της. Η ΑΕΚ έχει στα υπόψιν και έναν ακόμη ξένο προπονητή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, ενώ ως τρίτη λύση παρουσιάζεται η περίπτωση του Ηλία Ζούρου, αφού το όνομα του Θανάση Σκουρτόπουλου φαίνεται πως έχει σβηστεί εντελώς από την «κιτρινόμαυρη» λίστα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X