Μπλάτ για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Μπλάτ για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμα σεζόν ολοκληρώθηκε δίχως τίτλο για τον Ολυμπιακό και όπως ήταν φυσικό η απογοήτευση ήταν τεράστια στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Οι Πειραιώτες καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν και σε αυτά σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο προπονητής.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα συνεχίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας και ήδη στον Πειραιά κινούνται για τον διάδοχό του. Μάλιστα, ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην Νταρουσάφακα, έπειτα από δύο σεζόν και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι δύο πλευρές έχουν επαφές, εξετάζοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας, ενώ όπως ανέφεραν και τουρκικά Μέσα, οι Πειραιώτες είναι διατεθειμένοι να δώσουν έως και 1 εκατ. ευρώ για να τον δελεάσουν.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα προπονητή στον Πειραιά, με τους ιθύνοντες τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X