Αυτά που ήξεραν να τα... ξεχάσουν!

Αυτά που ήξεραν να τα... ξεχάσουν!
Photo Credits: INTIME

Η φιλοσοφία της ΑΕΚ την τελευταία διετία έχει αλλάξει. Η πολιτική της στις μεταγραφές έχει αποκτήσει τη δική της γραμμή. Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν να έχουν καταλάβει τις ανάγκες που έχει η ομάδα και τα άτομα που θέλουν να για πλαισιώσουν την «Βασίλισσα» θα πρέπει είναι συμβατά με τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στη νέα φιλοσοφία του συλλόγου.

Με λίγα λόγια, η ΑΕΚ φιλοδοξεί να έχει μια πιο επιτυχημένη χρονιά από την περσινή, επενδύοντας σε έναν σταθερό κορμό παικτών, ικανών να την οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο κορμός είναι και ο πιο σημαντικός για τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν για χρόνια στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια ομάδα, που θέλει να φτάσει και να διατηρηθεί στα υψηλά πατώματα, δε μπορεί να αλλάζει τους παίκτες σαν τα… πουκάμισα. Η «Βασίλισσα» εντόπισε τα λάθη του παρελθόντος και πλέον τα περιορίζει.

Η αρχή έγινε φέτος που κατάφερε να μπει… σφήνα ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» και να φανεί στον ευρωπαϊκό χάρτη, κατακτώντας το τρόπαιo Basketball Champions League.

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε με αρκετά πρόβλημα, όμως όσο προχωρούσε η χρονιά έγινε σταδιακά η ΑΕΚ που έχει στο μυαλό του ο Μάκης Αγγελόπουλος. Μια ΑΕΚ πρωταγωνίστρια.

Στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο φαίνεται πως έχουν μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και δεν σκοπεύουν να τα επαναλάβουν. Έχουν αφήσει στην άκρη τις παλαβωμάρες και πλέον σκοπεύουν να «χτίσουν»την ομάδα πάνω σε έναν βασικό κορμό παιχτών.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της νέες προκλήσεις τη σεζόν που μας έρχεται και δεν σκοπεύει να είναι… κομπάρσος στις διοργανώσεις που θα μετέχει!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X