Έρχονται τα διαρκείας του... Champions League!

To καλοκαίρι της ΑΕΚ: Ημερομηνίες κληρώσεων και προκριματικών στο Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλησιάζει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της πρωταθλήτριας ΑΕΚ! Συγκεκριμένα, την Τρίτη 19 Ιουνίου, στην αίθουσα Γιάννης Ξενάκης θα γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν 2018-19 και θα έχει… άρωμα Champions League και πρωταθλήματος!

Η διάθεση των καρτών θα ξεκινήσει στις… 21 Ιουνίου, με δικαίωμα προτίμησης το πρώτο διάστημα στους φετινούς κατόχους και ελεύθερες τις θέσεις που ήταν κενές. Το πιο πιθανό σενάριο, είναι ότι οι τιμές όχι μόνο θα παραμείνουν οι ίδιες αλλά θα υπάρξουν και πιο πολλές θέσεις διαθέσιμες για διαρκείας σε θύρες με προσιτή τιμή ώστε να καλυφθεί ο κόσμος, που αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες!

Τα περσινά «κιτρινόμαυρα» διαρκείας ξεκινούσαν από 100 ευρώ στα συνδεσμιακά, ενώ υπήρχαν και θύρες με 230, 290 ευρώ. Φέτος, θα υπάρχουν θύρες με αρκετές θέσεις εισιτηρίων διαρκείας σε τιμή κοντά στα 200 ευρώ! Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν, με νέες… προκλήσεις και θέλει για άλλη μια φορά τον κόσμο  δίπλα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X