Ο Σάκοτα αποφασίζει, παίζει γερά του Πρίφτη για την ΑΕΚ

Ο Σάκοτα αποφασίζει, παίζει γερά του Πρίφτη για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ ακόμα περιμένουν την τελική απόφαση του Ντράγκαν Σάκοτα για το αν θα αναλάβει τελικά την τεχνική ηγεσία της ομάδας και μέχρι στιγμής το πρόσωπο που θα βρεθεί στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο παραμένει άγνωστο. Από τη μία υπάρχει η πιθανότητα να συνεχίσει ο Σερβοέλληνας προπονητής στο «τιμόνι»της ΑΕΚ κι από την άλλη ότι θα παραμείνει στην ομάδα αλλά σε άλλο πόστο (τεχνικού διευθυντή), κάτι που σημαίνει πως η «Βασίλισσα» θα πορευτεί με νέο κόουτς.

Οι άνθρωποι των «κιτρινόμαυρων» περιμένουν την απάντησή του και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να κινηθούν για νέο προπονητή μέχρι ο Σάκοτα να αποφασίσει σε ποιο πόστο θα βρεθεί την ερχόμενη σεζόν. Τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα, όταν και θα γίνει η συνάντηση του 65χρονου τεχνικού με την διοίκηση της ΑΕΚ.

Πάντως, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν τα… ραντάρ τους ανοιχτά για κάθε ενδεχόμενο και όσο οι μέρες περνούν η λίστα με τους στόχους της «Βασίλισσας» μεγαλώνει επικίνδυνα, καθώς εκτός από τα ονόματα των Ελλήνων τεχνικών πλέον ακούγονται και ξένων για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ηδη, στην Ισπανία γίνεται σχεδόν καθημερινά λόγος για τις επιλογές των Ναβάρο και Κόρνερ. Προπονητές εξελίξιμοι, που ψάχνουν μια ευκαιρία. Ωστόσο, φαίνεται πως προβάδισμα διατηρεί η ελληνική αγορά. Το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη φαίνεται πως συγκεντρώνει την πιο ισχυρή υποψηφιότητα, αλλά ο Σάκοτα θα έχει τον τελευταίο λόγο για όλα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X