Βαμβακάς στο enwsi.gr: "Μένει η πικρία αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα"

Βαμβακάς στο enwsi.gr: "Μένει η πικρία αλλά έχουμε καλύτερη ομάδα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ σε μια χρονιά ωστόσο που το πρόσημο δεν μπορεί να είναι παρά μόνο θετικό. Η ομάδα έφτασε στον τελικό της Ευρώπης και έχασε επίσης τον τίτλο στο γκολ. Οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκριναν το αποτέλεσμα στους τελικούς με την ΑΕΚ ωστόσο να έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για τα διαιτητικά λάθη που δεν κράτησαν τις ισορροπίες στα κρισιμότερα λεπτά του τελευταίου τελικού. Ο Λάμπης Βαμβακάς μίλησε στο enwsi.gr για τους λόγους που χάθηκε ο φετινός τίτλος και μίλησε για το επεισόδιο με τον Κρητικό στο τέλος, τον οποίον και χαρακτήρισε ασεβή.

Αρχικά αναφερόμενος στη…σύρραξη που προκλήθηκε ο ίδιος έδειξε φανερά εκνευρισμένος από την συμπεριφορά του νεαρού παίκτη του Ολυμπιακού σχολιάζοντας: “Με το που βάζουν το γκολ κάνω ένα μαρκάρισμα μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια. Έρχεται να μου ζητήσει τον λόγο ο Κανδύλας και αφού τα έχουμε βρει, έρχεται και με σπρώχνει δυνατά από πίσω με δύναμη ο Κρητικός, άκουσα τον σβέρκο μου να κάνει κρακ. Εκεί θύμωσα. Δεν γίνεται είκοσι χρονών παιδί να συμπεριφέρεσαι έτσι, χωρίς σεβασμό. Δεν προκαλούν Σανίκης και Αλβανός που είναι τόσο μεγάλοι παίκτες και έρχεται ο μικρός και σε σπρώχνει”.

Όσον αφορά για το που κρίθηκε το παιχνίδι τόνισε: “Στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη για τελικό. Δεν γίνεται να κυνηγάς συνέχεια το σκορ. Κάποια στιγμή αδειάσαμε . Δεν έχει να κάνει με την εμπειρία τόσο. Είναι ένας συνδυασμός η τελική προσπάθεια, είναι το άγχος η ικανότητα του τερματοφύλακα. Θεωρώ πως ήμασταν πολύ καλύτερη ομάδα απλά μας βγήκε το άγχος περισσότερο και αυτό φάνηκε και στις τελικές προσπάθειες που δεν είχαμε το καθαρό μυαλό.

Όσο για την διαιτησία: “Στο τέλος θεωρώ πως δεν κράτησε τις ισορροπίες η διαιτησία. Το δίλεπτο του Μυλωνά δεν ήταν σε καμία περίπτωση και εκεί ήταν που είχαμε μειώσει στο γκολ. Αμέσως μετά αποβάλλει και τον Αργυρού και εκεί που μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε βρεθήκαμε και πάλι να κυνηγάμε το σκορ”.

Για την γεύση που του αφήνει η σειρά των τελικών: “Πικρή γεύση μας αφήνουν αλλά πιστεύω πραγματικά πως έχουμε τρομερές δυνατότητες σαν ομάδα. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ φέτος για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα και οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που δεν μας έφεραν τον τίτλο. Το πρόσημο είναι θετικό. Φτάσαμε τελικό Ευρώπης, τελικό πρωταθλήματος όταν μόνο εμείς πιστεύαμε στους εαυτούς μας. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X