Σκότωσε το σύζυγό της γιατί κακοποιούσε τη γάτα τους!

Σκότωσε το σύζυγό της γιατί κακοποιούσε τη γάτα τους!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η 47χρονη Μέρι Χάρισον πυροβόλησε και σκότωσε τον 49χρονο σύζυγό της Ντέξτερ Χάρισον επειδή κακοποιούσε τη γάτα της. Οι αστυνομικοί τοπικού αστυνομικού τμήματος του Ντάλας στις ΗΠΑ, έμειναν άναυοι όταν έμαθαν ότι ο λόγος της δολοφονίας ήταν μια γάτα.

Η γυναίκα είχε θεαθεί τις προηγούμενες μέρες να ψάχνει τη γάτα της στη γειτονιά και τελικά μετά από αρκετή αναζήτηση, η γάτα που είχε φύγει, επέστρεψε.

Λίγο αργότερα, κλήθηκε η αστυνομία στη γειτονιά, μετά από πυροβολισμούς. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός ο 49χρονος και η Μέρι Χάρισον ομολόγησε ότι τον σκότωσε γιατί κακοποιούσε τη γάτα τους.

Η γυναίκα συνελήφθη με την κατηγορία του φόνου και ζητήθηκε εγγύηση 100.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι είχε σχετικά πρόσφατα μετακομίσει στη γειτονιά και οι γείτονες δεν τους γνώριζαν.

«Νομίζω ότι είναι τρελό και απίστευτο να πεθάνει ένας άνθρωπος για τη γάτα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι αγαπούν τα ζώα τους αλλά όχι κι έτσι!» είπε ο Καρλ Φίλιπς, γείτονας του ζεύγους, το οποίο μάλιστα έχει και δυο έφηβους γιους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X