Champions League από χρυσάφι!

Ο δρόμος της ΑΕΚ στο Champions League ως Πρωταθλήτρια -Αυτά περιμένει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας παρουσίασε τα πολλά και σημαντικά έσοδα που προκύπτουν για την ΑΕΚ από την προοπτική της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League. Ο δρόμος για την Ενωση είναι στρωμένος από χρυσάφι, καθώς ακόμα και τα προκριματικά της διοργάνωσης, φέρνουν πλέον εκπληκτικά έσοδα. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο τρίτος προκριματικός του Champions League για την ΑΕΚ (από εκεί που ξεκινά δηλαδή στις 7-8 Αυγούστου πριν από τα πλέι οφ) έχει γίνει πλέον αξίας 10 εκατ. ευρώ!

Και αυτό γιατί αν η ΑΕΚ πετύχει να προκριθεί, τότε είναι δεδομένα αυτά τα έσοδα ακόμα κι αν δεν μπει στους ομίλους. Πώς; Πέντε εκατ. ευρώ παίρνουν οι αποκλεισμένες των πλέι οφ συν τα 2,9 που είναι τα δεδομένα από τη συμμετοχή στο Europa League. Δηλαδή, εφόσον η ΑΕΚ αποκλείσει τον πρώτο αντίπαλο, βγάζει με το…καλημέρα όσα συνολικά σε όλη την πορεία φέτος.

Ως προς τα εγγυημένα έσοδα του Champions League μπορεί να έχουμε τρομακτική αύξηση στα 15 εκατ. ευρώ με το που μπαίνεις στους ομίλους και αύξηση των χρημάτων για τον κάθε πόντο, αλλά τα χρήματα θα έρθουν μια ή άλλη. Και αυτό γιατί υπάρχει μείωση του market pool με την παράμετρο που μπαίνει για το συντελεστή 10ετίας που αυξάνει τα χρήματα στους μεγάλους που έχουν και τον υψηλότερο συντελεστή.

Η ΑΕΚ που είναι χαμηλά στη δεκαετία χάνει από αυτό και αποκλείεται πλέον να έχει για πλάκα 10 εκατ. ευρώ, όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι από το market pool, ειδικά αν είναι η μοναδική ελληνική ομάδα στους ομίλους. Τα χρήματα που δίνονται από αυτόν τον συντελεστή 10ετίας αφαιρούνται από το ταμείο του market pool.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X