"Πάγωσε" τις αυθαιρεσίες, ετοιμάζεται για... κατεδάφιση

Η ΑΕΚ με αποδείξεις και ονόματα για την παρανομία του Δήμου -Στην Εισαγγελέα η δικογραφία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να χρειάστηκε να επέμβει και η αστυνομία με περιπολικά και να κινητοποιηθεί και η εισαγγελέας. Όμως φαίνεται πως όλο αυτό που έγινε σήμερα σχετικά με την υπόθεση των παράνομων εργασιών στο αυθαίρετο κτισμα για τα απορριμματοφόρα του Δήμου στο Άλσος, έβαλε τελικά την υπόθεση στον σωστό δρόμο. Αυτόν της δικαιοσύνης. Καταρχήν υπήρξε κατάθεση του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου στο Αστυνομικό τμήμα, καθώς η καταγγελία της Δικέφαλος και της ερασιτεχνικής στέφεται και εναντίον του ως ηθικού αυτουργού στις παράνομες εργασίες. Αλλά κυρίως με την υπόθεση των αυθαιρεσιών και των παρανομιών να παίρνει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Με την αρμόδια εισαγγελέα να ξεκινά άμεσα την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης. Αυτό σημαίνει πως καταρχήν, όσο διαρκεί η έρευνα, δεν μπορεί να γίνει το παραμικρό στον χώρο και επομένως «παγώνουν» οι αυθαιρεσίες.

Και βεβαίως με την νέα αίτηση που έχει κάνει η ΑΕΚ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση περιμένει από μέρα σε μέρα την έκδοση της άδειας άμεσης κατεδάφισης του αυθαίρετου γκαράζ. Κάτι που θα σημαίνει και με βάση τις αποφάσεις που έχει η ΑΕΚ στα χέρια της, πως μπορεί να προχωρήσει στο γκρέμισμα με δικά της μέσα. Άλλωστε είναι ένα κόστος και ένα έργο, το οποίο η Δικέφαλος 1924 είναι έτοιμη να αναλάβει. Ευθύς εξ αρχής ήταν ξεκάθαρο, πως η ΑΕΚ ήταν αποφασισμένη να επιληφθεί του θέματος και να διαθέσει και τα μηχανήματα που δουλεύουν στο εργοτάξιο, προκειμένου να λήξει οριστικά το θέμα με το αυθαίρετο κτίσμα εντός του Άλσους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X