Συνάντηση με τον Βασάλο είχε ο Βασιλειάδης

Συνάντηση με τον Βασάλο είχε ο Βασιλειάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ταξίδι στην Ελλάδα έκανε το διευθυντικό στέλεχος της FIFA στην Ευρώπη, Μπγιορν Βασάλο, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «LiveSport» συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γραμμένο.

Θέμα συζήτησης ήταν φυσικά όλα τα «καυτά» ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα, προκειμένου να απομακρυνθεί ο κίνδυνος του Grexit.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης ο Βασάλο συναντήθηκε μυστικά με τον υφυπουργό Αθλητισμού και το ραντεβού τους είχε να κάνει με ορισμένες εκκρεμότητες, οι οποίες μπορούν να επιλυθούν μόνο από την κυβέρνηση.

Πολύ πιθανό ο Βασιλειάδης να ανέλυσε στον απεσταλμένο της FIFA το σχέδιό του για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών, με 20 ομάδες τη νεά σεζόν στη Super League, κάτι που για να συμβεί θα πρέπει η Παγκόσμια Ομοσπονδία να δώσει και εκείνη την έγκρισή της.

Από εκεί και πέρα ο Βασάλο είχε συνάντηση την Κυριακή το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη με τον Γιώργο Γραμμένο. Ο άνθρωπος της FIFA ανέλυσε στον πρόεδρο της ΕΠΟ ποιες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν για να αποφευχθεί το Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, ο αξιωματούχος της FIFA συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Λίγκας, Γιώργο Στράτο, και φέρεται να του μετέφερε τη δυσαρέσκεια της Ομοσπονδίας για την τροποποίηση του κανονισμού μετά το τέλος του πρωταθλήματος, με την οποία παρέμεινε ο Παναθηναϊκός στην κατηγορία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X