Σφήνα από την Τσεχία στον Παναθηναϊκό για τον Δώνη

Σφήνα από την Τσεχία στον Παναθηναϊκό για τον Δώνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ώρες ακουγόταν πολύ έντονα ότι υπάρχει ξένος ευρωπαϊκός σύλλογος ο οποίος έχει τον Γιώργο Δώνη ως νούμερο ένα επιλογή για τον πάγκο του σε περίπτωση που αποφασίσει να πάει σε αλλαγή προπονητή.

Όπως αποκαλύπτει to10.gr αυτή η ομάδα είναι η Σλάβια Πράγας η οποία εδώ και καιρό έχει ξεχωρίσει τον Δώνη και αν οι νέοι ιδιοκτήτες του συλλόγου αποφασίσουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη νέου τεχνικού, ο Έλληνας προπονητής θα είναι ο πρώτος που θα απευθυνθούν.

Κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού στη Σλάβια γνωρίζουν για το πρεσινγκ του Παναθηναϊκου.

Ο ίδιος ο Δώνης προτιμάει αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζει για το ενδιαφέρον των Τσέχων όπως και το ότι είναι πιθανό να έρθουν κι άλλες προτάσεις, αλλά δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στην επιστροφή του στην Ελλάδα και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού, παραμένοντας το ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X