ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει πωλητήριο για Βράνιες-Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2019» -Διάψευση για Πασαλίδη

ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει πωλητήριο για Βράνιες-Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2019» -Διάψευση για Πασαλίδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τον Ογκνιεν Βράνιες κατά καιρούς τον τελευταίο χρόνο και τα οποία… εξαλείφθηκαν μετά την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη προς όφελος του συλλόγου, η ΑΕΚ δεν έχει πρόθεση να πουλήσει τον διεθνή Βόσνιο κεντρικό αμυντικό.

Αρχικά η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι υπάρχει συμβόλαιο με τον Βράνιες μέχρι το 2019, οπότε παραμένει ποδοσφαιριστής της Ενωσης. Εν συνεχεία αναφέρει ότι δεν υπάρχει «πωλητήριο» στον Βράνιες και επουδενί δεν ψάχνει για αντικαταστάτη του.

Ετσι, διέψευσε παράλληλα και το ενδιαφέρον για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, τον οποίο φέρεται να έχει κλείσει ήδη ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ποτέ μαζί του.

Πάντως, αναφορικά με τον Βράνιες η ΑΕΚ δεδομένα σύντομα θα κάνει κουβέντα μαζί του για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2021 με αυξημένες αποδοχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X