Βόσσου και Σαμίου εναντίον Δάντη: "Κατάντια, σεξισμός και ντροπή" (ΦΩΤΟ)

Βόσσου και Σαμίου εναντίον Δάντη: "Κατάντια, σεξισμός και ντροπή" (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές είναι οι αρνητικές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη “Καρ..λα σε μισώ”, με τον γνωστό καλλιτέχνη να κατάφερνει αυτή τη φορά να τραβήξει τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με έναν τρόπο αντίστροφο απ’ ό,τι συνήθιζε μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι που υπογράφει ο Δάντης με τον Dj Tokuc και τον Νίκο Σαρρή, προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων με πολλούς να κάνουν λόγο για ξεκάθαρα σεξιστικά μηνύματα.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Σοφία Βόσσου, η οποία έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: “Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή”.

H Άντζι Σαμίου έγραψε από τη δική της μεριά: “Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ….. μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;”.

“Έλα Χρήστο άλλαξε το! Από “καρι@λα σε μισώ” κάνε το “μωρό μου σε μισώ”! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!”, συνέχισε σε άλλη ανάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X