Απέκρουσε πέναλτι σε τελικό Κυπέλλου μετά από 32 χρόνια ο Μπάρκας

Απέκρουσε πέναλτι σε τελικό Κυπέλλου μετά από 32 χρόνια ο Μπάρκας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Iστορία έγραψε με την χτεσινή του απόκρουση στο πέναλτι του Πρίγιοβιτς ο Βασίλης Μπάρκας, καθώς έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας από το 1986 και μετά που απέκρουσε πέναλτι και κατάφερε μέχρι το 65΄ να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο τελευταίος που είχε αποκρούσει πέναλτι σε τελικό ήταν ο Χρήστος Αρβανίτης στον τελικό του Κυπέλλου του 1986 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (4-0), καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Δημήτρη Σαραβάκου παρότι στην συνέχεια της φάσης έγινε το 4-0.

Από εκείνο τον τελικό κι έκτοτε υπήρξαν 4 τελικοί στους οποίους οι τερματοφύλακες δεν ήρθαν σε επαφή με την μπάλα. Στον τελικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ο Σαραβάκος ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι της Ένωσης έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 1-0.

Το 2002 ο Τσιάρτας αστόχησε αρχικά στο πέναλτι που κέρδισε ο Νικολαϊδης καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του τέρματος του Γεωργίου, ο Κωνσταντινίδης όμως στην επαναφορά έκανε το 0-1, με την ΑΕΚ να κατακτά το τρόπαιο επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού.

Το 2008 ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 στο Καυτανζόγλειο τον Άρη,παιχνίδι στο οποίο είχε αστοχήσει σε πέναλτι ο Γκαλέτι καθώς έστειλε την μπάλα άουτ. Τελευταίο άστοχο πέναλτι σε τελικό ήταν αυτό το 2012 στον τελικό του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, με τον Χολέμπας να στέλνει την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Ιτάνζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X