Ηρακλής κατά ΠAO, Αστέρα και Λεβαδειακού!

Ο Ηρακλής απέστειλε προς την ΕΠΟ αίτηση-καταγγελία, την οποία κοινοποίησε στην Super League, την Επιτροπή Παρακολούθησης FIFA/UEFA και την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου κάνει λόγο για πραξικόπημα σε ό,τι αφορά την αλλαγή της ποινής του υποβιβασμού για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, με ωφελημένο στην προκειμένη περίπτωση τον Παναθηναϊκό. Αναφέρεται σε εκβιαστικές τακτικές προς εξυπηρέτηση διαπλεκόμενων συμφερόντων από πλευράς λίγκας και ζητάει από την ΕΠΟ να μην εγκρίνει την απόφαση του συνεταιρισμού!

Παράλληλα, με δεύτερη επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ομοσπονδίας την οποία κοινοποιεί σε FIFA/UEFA, ο Ηρακλής ζητάει να ενημερωθεί αν έχουν κινηθεί διαδικασίες εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού, με δεδομένο ότι οι διοικούντες τους καταδικάστηκαν από το ποινικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Koriopolis.

Δείτε παρακάτω τις δύο επιστολές:

Η πρώτη επιστολή:

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

1.SUPER LEAGUE,

2.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ FIFA – UEFA,

3.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του ποδοσφαιρικού σωματείου με την επωνυμία ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Σε συνέχεια των από 21-3-2018 Εξώδικων Δηλώσεών μας, Διαμαρτυριών, Καταγγελιών, Πρόσκλησης με Επιφύλαξη δικαιωμάτων που επιδόθηκε στην ΕΠΟ και στην SUPER LEAGUE   με τις υπ. Αριθμ.4286/30-3-2018 και 4282/30-3-2018 Εκθέσεις Επίδοσης του δικαστικού επιμελητή Γεωργίου ΠΑΠΑΔΑΚΗ, απευθυνόμαστε εκ νέου προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όσον αφορά το φλέγον θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και της πραξικοπηματικής αλλαγής του κανονιστικού πλαισίου του θεσμού της αδειοδότησης.

ΕΠΕΙΔΗ, όπως γνωρίζετε, η SUPER LEAGUE μετά από αλλεπάλληλες συνεδριάσεις ενεργώντας κατά τρόπο εκβιαστικό και προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων διαπλεκομενων συμφερόντων, κατόρθωσε τελικά να εξασφαλίσει μία σαθρή πλειοψηφία και να μεταρρυθμίσει τις πειθαρχικές κυρώσεις επί μη αδειοδότησης των ΠΑΕ από τις Επιτροπές Αδειοδότησης της ΕΠΟ και αντί της ποινής του υποβιβασμού να καθιερώσει τις αστείες κυρώσεις της αφαίρεσης 6 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα και του προστίμου των 20.000 ευρώ.

ΕΠΕΙΔΗ επίσης γνωρίζετε πολύ καλά ότι αυτή η πρακτική αντιβαίνει ευθέως στον Κανονισμό Αδειοδότησης, στην Προκήρυξη Πρωταθλήματος, στον ΚΑΠ και στο ίδιο το Καταστατικό της ΕΠΟ,

ΕΠΕΙΔΗ αυτή η απόφαση θίγει τα συμφέροντα των υγιών ΠΑΕ, ενθαρρύνει τους στρατηγικούς ποδοσφαιρικούς κακοπληρωτές και διασύρει ολόκληρο το υπό Εξυγίανση υποτίθεται ευρισκόμενο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο,

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΥΠΕΣΤΗ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΕΡΗ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΕΒΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:

1.ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΠΑΡΕΚΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ,

2.ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟ 3-5-2018 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE».

Η δεύτερη επιστολή:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΗ:

1.SUPER LEAGUE,

2.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ FIFA – UEFA

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα.

Κυρία Πρόεδρε,

ΕΠΕΙΔΗ έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημεροχρονολογια (12-3-2018) που σας υποβάλλαμε την καταγγελία μας κατά των ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, όσον αφορά την ποινική καταδίκη των διοικούντων τους, δεν έχουμε καμία ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης.

Ως εκ τούτου σας ζητάμε να μας ενημερώσετε άμεσα σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται η ερευνητική διαδικασία και να σας επισημάνουμε τον κίνδυνο περαιτέρω δικαστικών εμπλοκών λόγω της λήξης του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE κι εν όψει της επικύρωσης της βαθμολογίας, η οποία έχει προγραμματιστεί από την Super League για την συνεδρίαση της Παρασκευής 11-5-2018 και που φυσικά τελεί υπό την αίρεση έκδοσης της σχετικής απόφασης Σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X