Χάντερ: «Είδαμε τον κόσμο από τον ημιτελικό και... τρελαθήκαμε-Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι» (ΦΩΤΟ)  

Χάντερ: «Είδαμε τον κόσμο από τον ημιτελικό και... τρελαθήκαμε-Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι» (ΦΩΤΟ)   

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H φετινή πορεία της ΑΕΚ στο Champions League τα είχε όλα. Πολλές συγκινήσεις, έντονες στιγμές, αλλά και τεράστιες χαρές στο τέλος της διαδρομής! Η Ένωση κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια στο Champions League, στο Final Four του ΟΑΚΑ, δίνοντας χαρά στον κόσμο της που γέμισε ασφυκτικά το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για να στηρίξει τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν στα μεγάλα παιχνίδια με Μούρθια και Μονακό ήταν ο Βινς Χάντερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε πολλή δουλειά, ιδίως κόντρα στην Μονακό, βοηθώντας την ομάδα του να βάλει βάσεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο 24χρονος άσος μίλησε στο SDNA, στην Media Day των «κιτρινόμαυρων» μετά την κατάκτηση του τροπαίου, για την πορεία της ΑΕΚ ως τον θρίαμβο, στάθηκε στην παρουσία του κόσμου, η οποία έδωσε παραπάνω ενέργεια σε όλους και τόνισε πως απολαμβάνει την ζωή στην Ελλάδα, για λογαριασμό της Ένωσης.

Χάντερ: «Είδαμε τον κόσμο από τον ημιτελικό και... τρελαθήκαμε-Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι» (ΦΩΤΟ)   

Στην αρχή της κουβέντας ο Αμερικανός σέντερ έκανε έναν σύντομο απολογισμό, εξηγώντας πως «όλη η σεζόν είναι μια σπουδαία εμπειρία για μένα. Αυτό που ζω με την ΑΕΚ είναι κάτι σπουδαίο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή επιλογή για μένα και το καταλαβαίνω τώρα με όσα έχουν γίνει στην ομάδα».

Σε όλη τη διάρκεια του Final Four ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό της ΑΕΚ. Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα. «Είδαμε τον κόσμο από τον ημιτελικό και… τρελαθήκαμε. Ήταν κάτι ξεχωριστό να παίζουμε μπροστά σε τέτοιους οπαδούς, που δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να μας υποστηρίζουν. Για μένα πολύ όμορφο να παίζω μπροστά σε τέτοιο κοινό και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να κατακτήσουμε ένα ακόμα τρόπαιο. Μας έδωσαν λίγη παραπάνω ενέργεια κια νιώθαμε πως… πετάμε».

Η ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει δύο τρόπαια, με τον Αμερικανό να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. «Μέχρι τώρα η σεζόν έχει πολλές καλές στιγμές και αρκετές συγκινήσεις. Καταφέραμε να πάρουμε μεγάλες νίκες στο τελευταίο σουτ και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να γράψουμε ένα βιβλίο με όλα όσα πετύχαμε φέτος, ειδικά στο Champions League», ήταν τα λόγια του.

Όσο για το αν απολαμβάνει όλα όσα βιώνει φέτος στην ΑΕΚ η απάντησή του ήταν αφοπλιστική και ξεκάθαρη. «Από την πρώτη στιγμή που είμαι εδώ απολαμβάνω την ζωή στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ. Το συναίσθημα είναι σπουδαίο, ειδικά τώρα που έχουμε κατακτήσει δύο τρόπαια και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία. Μπορώ πλέον να αποκαλώ τον εαυτό μου πρωταθλητή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X