Χάντερ: «Ο τίτλος του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι ανοικτός για εμάς» (VIDEO)

Χάντερ: «Ο τίτλος του Ελληνικού πρωταθλήματος  είναι ανοικτός για εμάς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κατάκτηση του Basketball Champions League είναι μια μεγάλη στιγμή για τον Βινς Χάντερ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, με τον Αμερικανό σέντερ να τονίζει πως η ΑΕΚ είναι μια σπουδαία ομάδα για την καριέρα του!

Μετά τον θρίαμβο στον τελικό με τη Μονακό, ο Χάντερ μίλησε στο Eurohoops και τόνισε: “Νιώθω τόσο απίστευτα τώρα. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δεν έχω κερδίσει πρωτάθλημα στην καριέρα μου και είναι απίστευτο”.

Για τα φινάλε-θρίλερ σε αρκετά παιχνίδια της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, ο Χάντερ δήλωσε: “Εγινε σε 1-2 παιχνίδια, αλλά είχαμε καρδιά όλη τη σεζόν και ήμασταν σκληροί”.

Ο Χάντερ μίλησε και για το τι σημαίνει ο τίτλος για τον ίδιο: “Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Θέλω απλά να παίξω μπάσκετ. Αγαπώ να παίζω μπάσκετ. Η ΑΕΚ είναι σπουδαία ομάδα για μένα, σπουδαίο μέρος για μένα”.

Για τη στήριξη του κόσμου στο ΟΑΚΑ είπε: “Εχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. ‘Ηταν απίθανοι στο Final Four και είμαι περήφανος γι’ αυτούς”

Τέλος, ο Χάντερ μίλησε και για τη μάχη του πρωταθλήματος: “Είναι σίγουρα ένεση αυτοπεποίθησης. Έχουμε νικήσει μεγάλες ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό. Και ο τίτλος στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι ανοικτός για εμάς”.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X