Μαζέψτε τον! Λουτσέσκου: «Ξέρουν ότι έκλεψαν, έπρεπε να αισθάνονται ντροπή!»

Μαζέψτε τον! Λουτσέσκου: «Ξέρουν ότι έκλεψαν, έπρεπε να αισθάνονται ντροπή!»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ίδια… κασέτα έβαλε για πολλοστή φορά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, στη συνέντευξη Τύπου του  αγώνα της ομάδας του με τον Πλατανιά. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε λόγο για.. κλοπή, ενώ έβγαλε ξανά το κομπιουτεράκι του, μετρώντας αυτή τη φορά… 70 τους βαθμούς των “ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι ένα χαμόγελο που καλύπτει την στεναχώρια, υπάρχει μια τεράστια λύπη σε εμένα και στους ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, στους παίκτες, στους ανθρώπους του προσωπικού και όλους αυτούς που βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Την ίδια στιγμή έχοντας μια τεράστια ικανοποίηση επειδή είμαστε οι πρωταθλητές μέσα στο γήπεδο. Έχουμε 70 βαθμούς, οι οποίοι κερδήθηκαν με την δουλειά μας, μέσα στο γήπεδο, έχοντας την καλύτερη διαφορά τερμάτων, έχοντας το γήπεδο χωρίς κόσμο για δέκα παιχνίδια, κερδίζοντας όλα τα ματς στην έδρα μας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Για όλα αυτά, είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά όπως είπα, έχοντας μια τεράστια λύπη μέσα στις ψυχές μας» σημείωσε αρχικά.

Για το πως θα διαχειριστεί την κατάσταση ενόψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας:  «Θα το διαχειριστούμε όπως το διαχειριστήκαμε μέχρι τώρα, δουλεύουμε επαγγελματικά και δημιουργήσαμε με την προσπάθεια όλων ένα δυνατό γκρουπ, το οποίο ήθελε να δώσει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση, προσπερνώντας αυτές τις αδικίες που δεν έχουμε ξαναδεί στο ποδόσφαιρο και συνεχίζοντας να παίζουμε παιχνίδια έχοντας αυτό το πνεύμα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλά λάθη, των διαιτητών, των προπονητών, των παικτών, αυτά μπορείς να τα αποδεχθείς, αλλά να σε κλέβουν με ένα τέτοιο τρόπο, να παρθούν κάποιες αποφάσεις από δικαστές οι οποίοι πρέπει να είναι δίκαιοι, που σε αυτούς βασίζονται ελπίδες ανθρώπων, να μας παίρνουν 11 βαθμούς, γιατί είναι εννέα βαθμοί από αυτό το πρωτάθλημα και δυο από το επόμενο, να μας τιμωρούν με τέτοιο τρόπο, έχοντας δέκα ματς χωρίς φιλάθλους, είναι πολλά αυτά και τι κάναμε λάθος εμείς; Παίξαμε παιχνίδια τα οποία προσπαθήσαμε να τα κερδίσουμε, κάποιες φορές συνέβη κάποιες όχι και στο τέλος τιμωρηθήκαμε για ένα ρολό χαρτί και για ένα παιχνίδι που κερδίσαμε. Είναι τεράστια ντροπή των ανθρώπων της Αθήνας, είναι τεράστια ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο σκηνικό στο ποδόσφαιρο».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στο ΟΑΚΑ: «Τελείως διαφορετική ιστορία, κατάσταση, άλλα διοργάνωση, θα πρέπει να είμαι σωστός, η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, για εμάς ότι καταφέραμε στο γήπεδο το να είμαστε πραγματικοί πρωταθλητές τελειώνει σήμερα. Από αύριο θα πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, σκεφτόμενοι ότι μπορούμε να σηκώσουμε ένα κύπελλο, να είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τον εαυτό μας σε αυτό το ματς».

Ερωτηθείς για το σχόλιο που κάνει για την βαθμολογία: «Δεν έχω να πω κάτι, πιστεύω ότι δεν έχω επιτεθεί ποτέ σε κανέναν άνθρωπο ή να βγω μπροστά σε κάποιον, πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι ζούνε μέσα τους με μια μεγάλη ντροπή και αυτή η επίθεση προς το πρόσωπο μου έρχεται γιατί αισθάνονται ένοχοι και επιτίθενται σε εμένα, προσπαθούν να κρύψουν αυτό που έχουν κλέψει οι άνθρωποι γύρω από την ΑΕΚ, οι δικαστές και οι άνθρωποι από την Αθήνα. Οι δηλώσεις μου είναι ρεαλιστικές, κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο, δεν κλέψαμε πόντους από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αυτοί έκλεψαν από εμάς, και έτσι θα έπρεπε να αισθάνονται ντροπή, και μην πιστεύεται ότι δεν αισθάνονται αυτοί την ενοχή. Επιτέθηκαν σε εμένα επειδή ντρέπονται που είναι ένοχοι και ξέρουν ότι έκλεψαν».

Για την φετινή χρονιά και την δουλειά που έγινε στον ΠΑΟΚ: «Πως θα μπορώ να πω ότι ένα παιχνίδι ας το πούμε έτσι, μπορεί να φέρει μια τεράστια υπευθυνότητα όσον αφορά την κρίση μιας ολόκληρης σεζόν. Η δουλειά που κάναμε είναι πραγματικά φανταστική μετά από πολύ καιρό ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο γήπεδο πρωταθλητής. Δεν μπορούμε να το απολαύσουμε απόλυτα γιατί κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν εκτός γηπέδου κάποια πράγματα, αλλά η δουλειά μας είναι αυτή. Ο τελικός είναι μια διαφορετική διοργάνωση, ξέρω πως ο καθένας προσπαθεί να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε εμάς, αλλά έχουμε την δική μας ισορροπία. Ξέρουμε που είμαστε, πως δουλεύουμε και πως αύριο το πρωί θα σκεφτούμε αυτό το ματς και να κερδίσουμε».

Για τον ρέφερι του τελικού και τι σκέφτηκε όταν είδε τον Κομίνη να ορίζεται στους πίνακες για δυο ώρες: «Ειλικρινά, ας μην κρυβόμαστε, αυτό θέλανε να κάνουν, να κλέψουν και έκλεψαν! Δεν θυμάμαι ποιος μου το είπε σήμερα, αλλά ένας ρέφερι ο οποίος είχε υποπέσει σε ένα λάθος υπέρ μας για μεγαλύτερη διαφορά γκολ βρίσκεται εκτός πινάκων και αυτή είναι η επιβεβαίωση. Όσον αφορά τον τελικό, δεν φοβάμαι! Μπορείτε να πείτε ότι μέσα μας έχουμε μια θέληση για… μάχη, εναντίων όλα και σε όλα».

Για το αν θα είναι την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο είναι λάθος να πεις αυτή την στιγμή ότι ναι θα μείνω και θα κάνω αυτά και αυτά. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να δουλέψουμε  πάρα πολύ και μέχρι εκείνη την στιγμή, ηρεμία γιατί έχουμε μια πλήρη εβδομάδα για ένα σημαντικό παιχνίδι».

Ερωτηθείς για τον Πρίγιοβιτς, αν πιστεύει ότι με αυτά τα δυο γκολ θα βγει πρώτος σκόρερ και αν θα ανέβει περισσότερο η ψυχολογία του για τον τελικό του Κυπέλλου:«Το εύχομαι αλλά δεν το ξέρω, όσον αφορά την πρώτη ερώτηση. Φυσικό είναι να επιθυμεί πάρα πολύ αυτό τον τίτλο, παρόλα αυτά και αν δεν τον πάρει, είναι ένας δυνατός χαρακτήρας ώστε να κάνει ένα δυνατό ματς για τον  ΠΑΟΚ στον τελικό. Είχε μια καλή χρονιά και είναι πανέτοιμος για τον τελικό».

Σχετικά με τον Μιχόγεβιτς που έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω στην ποιότητα που διαθέτει, γι’αυτό βρίσκεται εδώ, παρόλα αυτά υπήρχανε καλοί παίκτες μπροστά του γι’αυτό είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Επίσης ξέρετε ότι οι παίκτες που έρχονται στον ΠΑΟΚ χρειάζονται τον χρόνο ώστε να προσαρμοστούν και να μπουν στην φιλοσοφία του γκρουπ που έχουμε, ένα γκρουπ που είναι πάρα πολύ δυνατό. Και αν πρέπει να πω κάτι αυτή την στιγμή, συγχαρητήρια πραγματικά στους παίκτες μας, για όλη την δουλειά που έβαλαν σε όλο αυτό, είναι δικός τους κατόρθωμα, είναι δίκαιοι άνθρωποι, προσπέρασαν πολλά πράγματα τα οποία βρέθηκαν στον δρόμο τους, είναι η ποιότητα και η δουλειά τους η οποία μας οδήγησε εδώ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια αλλά πρέπει από αύριο να ξέρουν ότι ο στόχος τους είναι για ένα παιχνίδι και μόνο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X