Επαθαν... πλάκα οι παίκτες με τον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το ΑΕΚ - Μούρθια
Photo Credits: INTIME

H ΑΕΚ βιώνει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας της και το συγκρότημα του Ντράγκαν Σάκοτα θα επιδιώξει να επαναλάβει τις επιτυχίες του ένδοξου παρελθόντος, έχοντας ως στήριγμα την φωνή του κόσμου του!

Στο κάλεσμα και στη… μάχη που έχει μπροστά της η ομάδα ανταποκρίθηκε ο κόσμος της ΑΕΚ από την πρώτη κιόλας ημέρα του Final 4! Οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί κατέκλυσαν κάθε γωνία του ΟΑΚΑ και δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν για την «Βασίλισσα». Πάνω από 16.000 βρέθηκαν στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για το Basketball Champions League!

Ο λαός της «Βασίλισσας» διψάει για άλλο ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο και δείχνει πως έχει βάλει ξανά το μπάσκετ στην καθημερινότητά του. Κι όλα αυτά ενώ πλησιάζει και ο μεγάλος τελικός της Κυριακής (06/05, 20:30), με τα εισιτήρια να αναμένονται ακόμα περισσότερα στη «μάχη» τίτλου της ΑΕΚ με την Μονακό.

Όλο αυτό βέβαια οι παίκτες της Ένωσης δείχνουν να τον απολαμβάνουν, καθώς αρκετοί από αυτούς στις δηλώσεις τους μετά την νίκη-πρόκριση της ΑΕΚ έσπευσαν να σχολιάσουν την… καυτή παρουσία του κόσμου.

Παίκτες μεγάλης κλάσης που έχουν παίξει στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπως οι Σάκοτα, Μαυροειδής, Ξανθόπουλος φάνηκαν αρκετά ενθουσιασμένοι από την προσέλευση του κόσμου. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα με την Μούρθια και την πρόκριση στον τελικό του BCL πήρε το μικρόφωνο και είπε στους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς: «Μάγκες, σας ευχαριστούμε, εσείς το πήρατε»,  στην συνέχεια Ξανθόπουλος και Μαυροειδής έκαναν και αυτοί το δικό τους σχόλιο με τον πρώτο να αναφέρει: «Πέραν του κόσμου καταλαβαίνετε πως φαβορί είναι η Μονακό. Με τέτοιο κόσμο όμως μπορούμε να τους κοντράρουμε», ενώ ο σέντερ της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν βγήκα στο ζέσταμα ένιωσα δέος».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X