Λαρεντζάκης: «Να πάρουμε το τρόπαιο και να τραγουδήσουμε παρέα με Κιάμο και Onirama»!

Λαρεντζάκης: «Να πάρουμε το τρόπαιο και να τραγουδήσουμε παρέα με Κιάμο και Onirama»!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απέκλεισε τη Μούρθια και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Basketball Champions League, οπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τη Μονακό. Μοναδικός στόχος για τη “Βασίλισσα” είναι η κατάκτηση του τροπαίου, ώστε να γράψει μία ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στο SDNA και στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο μεγάλο παιχνίδι, ενώ επεσήμανε και το πώς η ομάδα του θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Πρώτα απ’ όλα ο διεθνής γκαρντ μοιράστηκε τις σκέψεις του μερικές ώρες πριν από το τζάμπολ του μεγάλου τελικού. «Κάθε παίκτης κάνει τις δικές του σκέψεις. Αυτά είναι παιχνίδια που βγαίνουν οι προσωπικότητες και μιλάνε οι χαρακτήρες. Εμείς το έχουμε δείξει. Σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια έχουμε καταφέρει να είμαστε όπως έπρεπε και να πάρουμε νίκες. Και αύριο θα είμαστε σε αυτό το επίπεδο».

Πάντα τα παιχνίδια που κρίνουν κάποιο τρόπαιο είναι ιδιαίτερα, καθώς πέραν των μπασκετικών κριτηρίων θα παίξουν ρόλο και τα αποθέματα ψυχής και ενέργειας κάθε παίκτη, κάτι για το οποίο όπως τονίζει και ο ίδιος «αυρίο θα παίξουν… όλα μαζί. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι. Η Μονακό είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς δεν είμαστε φαβορί ας μην γελιόμαστε. Πρέπει να παίξουμε με επαφή, ακόμα περισσότερο σε σχέση με την Μούρθια. Θα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε όσο λιγότερα λάθη γίνεται για να πάρουμε τη νίκη».

Η Μονακό ήταν μια από τις ομάδες που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση. Για το λόγο αυτό ο διεθνής άσος στέκεται στην πολύ καλή εικόνα που βγάζει εντός παρκέ. «Η Μονακό είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχει ρόστερ, παίζει καλό μπάσκετ, έχει αθλητικότητα και όλα τα στοιχεία του σύγχρονου μπάσκετ. Κι εμείς πρέπει να παίξουμε πάνω σε αυτό να είμαστε πιο ομαδικοί και να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Απέναντι στη Μούρθια η Ένωση έκανε μεγάλη προσπάθεια ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο ερώτημα πόση βενζίνη υπάρχει στο… ντεπόζιτο κάθε παίκτη, ο Λαρεντζάκης ήταν ξεκάθαρος. «Υπάρχει και… βενζίνη και πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Σε αυτά τα παιχνίδια η κούραση περνά σε δεύτερη μοίρα. Όταν περνάς και βλέπεις το Κύπελλο θέλεις να το πάρεις και να κάνεις τα πάντα γι αυτό. Δεν υπάρχει θέμα κούρασης, υπάρχει θέμα συγκέντρωσης. Όσο είμαστε συγκεντρωμένοι έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχουμε κερδίσει ήδη Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, οπότε δεν νομίζω ότι είναι καλύτερη η Μονακό από αυτές τις ομάδες».

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει βροντερό παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Και αναμένεται να αποτελέσει τον έκτο παίκτη του συνόλου. «Έχω πει και στο παρελθόν ότι εμείς θέλουμε τη στήριξη του κόσμου. Όχι μόνο σε αυτά τα παιχνίδια, αλλά και σε αγώνες με Προμηθέα και Κολοσσό. Θέλουμε να φέρουμε τον μπασκετικό κόσμο της ΑΕΚ στο γήπεδο. Πήραμε το Κύπελλο, είμαστε στον τελικό του Final Four του Champions League. Έχουμε κάνει κάποιες κακές ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά συμβαίνουν αυτά».

Για το τέλος, ζητήθηκε από τον «Λάρυ» να περιγράψει το ιδανικό σενάριο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής «Ωραία ερώτηση αυτή», είπε αρχικά και στη συνέχεια το ανέπτυξε. «Να νικήσουμε με 5-10 πόντους και το παιχνίδι να μην είναι τόσο αγχωτικό όσο τα προηγούμενα στη διοργάνωση. Μετά να κάνουμε ένα πάρτι και να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν. Κι αν είναι ο Κιάμος εδώ και οι Ονιράμα να τραγουδήσουμε παρέα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X