Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιραλάς και Μποτία έκαναν την αρχή αυτή την εβδομάδα. Ακολούθησε επίσης και ένα λιγότερο φανταχτερό όνομα, όπως ο Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο τρίτος γκολκίπερ δηλαδή του Ολυμπιακού που ναι μεν μπορεί να ανέβει στα Γιάννενα, αλλά γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Στο λιμάνι έχει ξεκινήσει για τα καλά η επιχείρηση «ξεκαθάρισμα»! Οι Μιραλάς και Μποτία ήταν ο δεύτερος κύκλος. Ο πρώτος αφορούσε πριν έναν μήνα τους Σεμπά και Οφόε.

Από Δευτέρα (7/5) όμως θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Ονόματα και διευθύνσεις δεν έχουν διαρρεύσει, αλλά λίγο εώς πολύ το έχουν καταλάβει και οι ποδοσφαιριστές ποιοι είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Για παράδειγμα οι Ζιλέ, Πάρντο και Αντρέ Μαρτίνς είναι τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι ότι δεν έχουν μέλλον στο λιμάνι.

Ο Μάρκο Μάριν και ο Σίλβιο Προτό βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Το ίδιο και ο Αλεξί Ρομαό.

Όλοι είναι προς πώληση! Όσο κι αν φαντάζει περίεργο, όσο κι αν ακούγεται παρατραβηγμένο ή υπερβολικό, οι “ερυθρόλευκοι” είναι ανοικτοί να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, είτε λέγεται Τζούρτζεβιτς, είτε λέγεται Μάριν ή Φορτούνης.

Κανένας δεν μπορεί να νιώθει σίγουρος για τη θέση του στο ρόστερ της νέας περιόδου και αυτό είναι κάτι που γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X