Ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τα μέτρα ασφαλείας του Final 4 (ΦΩΤΟ)

Ξεσηκωμός σε όλη την Ευρώπη από ΑΕΚτσήδες για ένα εισιτήριο του Final 4!
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα για την «Βασίλισσα» πλησιάζει. Αύριο, ρίχνεται στη μάχη του Final 4, κόντρα στην Μούρθια και η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, με ανακοίνωση της, ενημερώνει τον κόσμο για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Το F4 του Basketball Champions League πλησιάζει. Λίγες ώρες απέμειναν…Ωστόσο, ορισμένες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και είναι καθοριστικές για την ομαλή διεξαγωγή του.

Η ΑΕΚ B.C. ενημερώνει, έπειτα από εισηγήσεις των αρμοδίων, ότι όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια στις θέσεις Baseline Courtside, θα πρέπει να βρίσκονται στη θέση τους πριν την έναρξη του αγώνα. Σε άλλη περίπτωση, θα τους επιτραπεί η είσοδος (ΜΟΝΟ) στο ημίχρονο.

Υπενθυμίζεται, ότι γενικότερα τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα, οπότε θα πρέπει η προσέλευση στο γήπεδο να γίνει νωρίς. Εισιτήρια και για τις δύο (2) ημέρες των αγώνων υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα στα εκδοτήρια του σταθμού «Ειρήνη» και οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να σπεύσουν να τα προμηθευτούν. Βεβαίως από σήμερα και μέχρι την ημέρα των αγώνων μπορείτε να τα προμηθευτείτε και διαδικτυακά.

Η ΑΕΚ Β.C. ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας μας, ότι με απόφαση της Αστυνομίας θα προηγηθεί των αγώνων αυστηρός προέλεγχος περιμετρικά του ΟΑΚΑ, ήτοι μετά τα εκδοτήρια του Σταθμού «Ειρήνη» και στα όρια της περίφραξης των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Τούτο σημαίνει, ότι κανένας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο συγκρότημα δίχως εισιτήριο. Απαγορεύεται η χρήση φωτοβολίδων και βεγγαλικών. Οι φίλοι, που θα σπεύσουν στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι βάσει των οδηγιών δεν μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους αναπτήρες και αιχμηρά αντικείμενα.

Οι Θύρες του Κλειστού του ΟΑΚΑ την Παρασκευή θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα. Οι Θύρες εισόδου είναι οι: 27, 29, 31, 1, 3, 7, 11, 15, 48, 50, Vip, Press).

Ο κάθε οπαδός θα κάθεται στη θέση του, έτσι όπως καταγράφεται αυτή στο εισιτήριό του, καθώς θα υπάρχει έλεγχος και μέσα στο γήπεδο.

Είμαστε βέβαιοι, ότι oι φίλοι της ΑΕΚ για ακόμη μία φορά θα προσαρμοστούν στις διαμορφωθείσες συνθήκες και θα συμβάλλουν στην ομαλότητα, δίχως να κινδυνεύσει η ΑΕΚ από τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Υπενθυμίζεται, ότι δεν πρέπει να πετάμε τα εισιτήρια-πακέτο των δύο ημερών. Ισχύει το ίδιο και για Παρασκευή και για Κυριακή.

Συνεχίζεται πάντα η διάθεση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στη Διεύθυνση: https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και COSMOTE.

Αύριο (Παρασκευή, 04/05) από τα εκδοτήρια στον Σταθμό Ειρήνη (10:00 έως το ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ – Μούρθια και από το εκδοτήριο στο πάρκινγκ P5 (16:30 έως το ημίχρονο του αγώνα ΑΕΚ – Μούρθια).

Σ’ αυτή τη φάση δεν διατίθενται εισιτήρια για τους Τελικούς της Κυριακής, αλλά για τους ημιτελικούς της Παρασκευής ΚΑΙ βέβαια διατίθεται πακέτο, ήτοι εισιτήρια και των 2 ημερών μαζί. Η διαθεσιμότητα και οι τιμές των Τελικών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των ημιτελικών.

Πιο αναλυτικά:

–              Τα παιδιά μέχρι 6 ετών έχουν πρόσβαση στους αγώνες δωρεάν, αλλά χωρίς κάθισμα.

–              Δεν υπάρχει παιδικό και φοιτητικό εισιτήριο, και εισιτήριο ανέργων.

–              Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

–              Δεν ισχύουν τα εισιτήρια Διαρκείας

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X