«Η Λας Πάλμας απέρριψε πρόταση 10 εκατ.ευρώ για τον Αραούχο από ομάδα του MLS»

«Υπάρχει χρόνος για την ΑΕΚ για να... ξαναγυρίσει το καλοκαίρι ο Αραούχο!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι στα… πόδια του Αραούχο! Ο Αργεντινός κάνει εξαιρετική σεζόν, οδήγησε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και είναι δεδομένο ότι οι μνηστήρες για την απόκτηση του, θα είναι πολλοί. Ο Πρόεδρος της Λας Πάλμας, πολλάκις έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρχιο Αραούχο, άλλωστε είναι από τους αγαπημένους του παίκτες. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τα Κανάρια νησιά, δήλωσε ότι έριξε… χ σε μια ομάδα για τον «Τσίνο».

Οι Ισπανοί, και συγκεκριμένα η La Provincia, έρχονται να αποκαλύψουν το ποσό της πρότασης, αλλά όχι και από ποια ομάδα«έσκασε» η πρόταση. Στην Ισπανία, γράφουν για πρόταση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία και απορρίφθηκε από τη Λας Πάλμας. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο σύλλογος είναι από το Mls, το Αμερικάνικο πρωτάθλημα. Το δημοσίευμα συνεχίζει, λέγοντας ότι η Ισπανική ομάδα θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της, τον επιθετικό της ΑΕΚ. Παράλληλα, αναφέρονται και στον Μάρκο Λιβάγια, αλλά τονίζουν ότι η περίπτωση του Κροάτη είναι σαφώς δυσκολότερη, καθώς το πάνω χέρι έχουν οι πρωταθλητές, με την οψιόν αγοράς που αναμένεται να ενεργοποιήσουν.

Τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται περίπλοκα για τον Σέρχιο Αραούχο και την ΑΕΚ. Και είναι δεδομένο, ότι στην Ένωση δε θέλουν και άλλο καλοκαιρινό σίριαλ με τον killer τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X