Φέρτε έναν γιατρό ή τουλάχιστον ένα... κουμπιουτεράκι για τον Λουτσέσκου!

Φέρτε έναν γιατρό ή τουλάχιστον ένα... κουμπιουτεράκι για τον Λουτσέσκου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοντέρ γραφικότητας ξεκινάει από το μηδέν και σταματάει στον… Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δείχνει να έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και συνεχίζει τις αστείες δηλώσεις. Μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟ, αφού επανέλαβε τα ίδια και τα ίδια στην κάμερα της NOVA, πήγε στην συνέντευξη τύπου και τα ξαναείπε! Θεός! Κλασικά, 67 βαθμούς, ένα ματς λιγότερο, 2 πρωταθλήματα παραπάνω από την Βέροια, το κράτος των Αθηνών, το ΝΑΤΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν:

-για τη νίκη επί του ΠΑΟ: “Θέλω να σημειώσω κάτι πολύ ξεκάθαρο για σήμερα. Ο ΠΑΟΚ έχει 67 πόντους κι ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Ολυμπιακό. Η δεύτερη ομάδα αυτού του πρωταθλήματος έχει μείον βαθμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας και για ότι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Συνεχίζουμε να σεβόμαστε το ποδόσφαιρο και να δείχνουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις προπονήσεις και στους αγώνες. Ήταν μία τεράστια στρατηγική για να μην στεφθεί φέτος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ. Μία στρατηγική δυο μεγάλων ομάδων της Αθήνας και των Επιτροπών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό που πετύχαμε, εγώ, το προσωπικό μου, οι παίκτες και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω μας”.

-για τον τελικό και τι θα πει στους παίκτες: “Ο καθένας έχει στο μυαλό του τον τελικό. Οι παίκτες και οι άνθρωποι της ομάδας. Αλλά ας έχουμε ισορροπία κι ας ετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι όσο καλύτερα μπορούμε. Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε τον Πλατανιά, να κάνουμε τους ανθρώπους μας περήφανους και χαρούμενος και μετά θα δούμε τον τελικό. Μέχρι τότε, έχουμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X