Κολιτσιδάκης: «Με ήθελε ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, μίλησα με τον Μελισσανίδη»

Κολιτσιδάκης: «Με ήθελε ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, μίλησα με τον Μελισσανίδη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Κολιτσιδάκης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ όταν αγωνιζόταν στον Απόλλωνα, ενώ αναφέρθηκε και στους επιθετικούς που τον δυσκόλεψαν με τον άλλοτε στόπερ να αναφέρεται στον Νικολαΐδη και Ίβιτς.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη στο contra

– Την ίδια περίοδο σε ήθελε ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ.

Ναι, έκανα και ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μέμπερς Κλαμπ. Κοίτα, τότε οι ποδοσφαιριστές ήταν κάπως φυλακισμένοι στις ομάδες τους, δεν ήταν τα πράγματα όπως είναι τώρα. Δεν τα βρήκε η ΑΕΚ με τον Αλαμάνο και δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Λίγο αργότερα προέκυψε ο Παναθηναϊκός. Τον Δεκέμβριο του ’93 ήμουν επιλογή του Οσιμ, έψαχνε ένα στόπερ και ήθελε εμένα. Αυτό που δεν ξέρει πολύς κόσμος είναι ότι εγώ πήγα στη Λεωφόρο, που ήταν τότε τα γραφεία της ομάδας, για να μιλήσω με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη έχοντας γύψο και πατερίτσες. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό με τον Απόλλωνα, είχα σπασμένο μετατάρσιο, αλλά πρόλαβα και έπαιξα κάποια ματς με τον Παναθηναϊκό εκείνη τη σεζόν.

«Ο Ιλια Ιβιτς ήταν εξαιρετικός παίκτης. Είχε όλο το πακέτο. Με δυσκόλευε, ήξερε μπάλα, ήταν καλός σε όλα ο Ιλια. Μπορεί να μην έβαζε πολλά γκολ, δεν ήταν δεινός σκόρερ, αλλά σε ταλαιπωρούσε αφάνταστα. Ηταν από τους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος. Και ο Ντέμης Νικολαϊδης ήταν δύσκολος αντίπαλος, με πολύ καλή αίσθηση του γκολ. Τον βοηθούσε η σωματοδομή του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X