
Ο Γκουστάβο Πογέτ, που πέρασε από τον πάγκο της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι θα αποχωρήσουν από την Μπορντό το καλοκαίρι δέκα ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι δέκα θα μείνουν με τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή.
Σύμφωνα με τον Ουρουγουανό τεχνικό, στα επόμενα δύο ματς θα κριθεί ποιοι άλλοι θ’ ακολουθήσουν, ενώ όσοι δεν δείξουν χαρακτήρα από την επομένη μέρα κιόλας του επόμενου αγώνα θα προπονούνται με τις “ρεζέρβες”.
Για τον Πογέτ μετράει 100% το πρόσωπο που δείχνει ο κάθε ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις και το αν αξίζει να βρίσκεται σε μία ομάδα όπως η Μπορντό.
Σκληρός ο Γκουστάβο Πογέτ που ανέλαβε τον Γενάρη και δείχνει έτοιμος να… ξηλώσει μέχρι και τα… τέρματα.

Wimbledon: Προκρίθηκε στα ημιτελικά ο Σίνερ

ΤΩΡΑ LIVE το ΑΕΚ Inside απευθείας από την Ολλανδία με τον Τάσο Καπετανάκο και τον Κώστα Τσίλη! (VIDEO)

Απολαμβάνει τις διακοπές στα Κουφονήσια η Έλενα Χριστοπούλου

Όλο το πρόγραμμα της Super League για την σεζόν 2025-26

Όλο το πρόγραμμα της ΑΕΚ για την σεζόν 2025-26 της Super League