Η δεύτερη φιέστα, θα έχει και κούπα

Να’ τοι, να’ τοι οι πανάξιοι πρωταθλητές της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες σφράγισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Και ήταν όλα μαγικά. Όμως από την γιορτή που στήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, έλλειπε η κούπα του πρωταθλητή. Επομένως η φιέστα επιβάλλεται να… επαναληφθεί. Και αυτό είναι κάτι που θα γίνει την τελευταία αγωνιστική και μάλιστα και πάλι στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον προς τα εκεί προσανατολίζονται οι άνθρωποι της ΑΕΚ, ειδικά από την στιγμή που ακόμα και ο Απόλλων είναι πλέον αδιάφορος βαθμολογικά.

Βεβαίως στην Ένωση σήμερα όλοι βρισκόντουσαν στον… αστερισμό της χθεσινής γιορτής στο ΟΑΚΑ, αλλά και της απόφασης της επιτροπής εφέσεων, που έβαλε υπογραφή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως ήδη από αύριο, θα αρχίσουν να δρομολογούν την φιέστα για την απονομή του πρωταθλήματος. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μετακινηθεί το ματς με τον Απόλλωνα από τη Ριζούπολη στο ΟΑΚΑ. Αλλά και να αλλάξει η ημερομηνία από Κυριακή 6 Μαίου σε Σάββατο 5 Μαίου, προκειμένου να μην συμπέσει με τον ευρωπαϊκό τελικό του μπάσκετ. Ο Απόλλων είναι θετικός, από την στιγμή μάλιστα που θα βάλει στο ταμείο του ένα σημαντικό ποσό από τα εισιτήρια.

Ωστόσο θα πρέπει να γίνουν μια σειρά από ενέργειες, προκειμένου οργανωθεί αυτή η φιέστα στο ΟΑΚΑ και να συνδυαστεί και με απονομή της κούπας του πρωταθλητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X