Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στην θύρα 3 για το Πλατανιάς- ΑΕΚ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στην θύρα 3 για το Πλατανιάς- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενημέρωση μέσω της οποίας κάνει γνωστό ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την θύρα 3 του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, εξέδωσε η διοίκηση του Πλατανιά.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια της θύρας 3 για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή 15/4/18 και ώρα 7:30μ.μ., εξαντλήθηκαν.

Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια για τις θύρες 1 & 2 θα προπωλούνται σήμερα μέχρι τις 2μ.μ. καθώς και αύριο Κυριακή 15/4/18 και ώρες 11π.μ. – 1μ.μ., από τα γραφεία της ΠΑΕ (Κισσάμου 107).

Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια προσκομίζοντας για το καθένα το δελτίο ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, υπενθυμίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, οι φίλαθλοι αποφεύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X